Lista ocen Hyundai Tucson (479)

4,6
~mikebor
SUV 1.7 CRDI 115KM 85kW
Jestem bardzo zadowolony z tego auta. Mimo początkowych obaw co do przesiadki z toyoty na hunadai'a, auto po prawie 2 latach bezproblemowej eksploatacji nadal cieszy i co ważne prowadzi się jak nowe. Nic nie puka, nie trzeszczy - auto jest nadal zwarte.
Dodane 8 lat temu
~Kris
SUV 2.0 CRDI 136KM 100kW
Niezawodny silnik: Model z silnikiem 2.0 trwały i niezawodny. Silniki te mają przyzwoitą moc i nadają się zarówno do jazdy miejskiej, jak i na dłuższe trasy. Przestronne wnętrze: Tucson oferuje dużo przestrzeni zarówno dla pasażerów, jak i na bagaż. Tylne siedzenia są wygodne nawet dla wyższych osób, a bagażnik ma pojemność około 513 litrów, co jest całkiem spore w tej klasie. Komfort jazdy: Zawieszenie Hyundaia Tucson dobrze radzi...
Dodane ponad rok temu
~Kris
Dodane ponad rok temu
4,5
~Lukasz95
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Ogólnie auto godne polecenia. Odpowiednie w trasę i w miasto. Nieco słaby promień skrętu, niejednokrotnie niewystarczający. Wysoki prześwit umożliwia podjeżdżanie pod krawężniki bez żadnych obaw, że coś urwiemy. Dość tani w utrzymaniu a silnik dobrze znosi instalację LPG. Trochę głośna praca tylnego zawieszenia na nierównościach . Tucson wygląda rewelacyjnie i nie niknie w tłumie srebrnych passatów ;)
Dodane 8 lat temu
4,8
~Bogusław N.
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Zgrabny, zwarty, dobre proporcje, dużo miejsca, możliwość aranżacji wnętrza, bardzo dobra widoczność, żwawy, wrażliwy, skuteczne hamulce, ładna sylwetka - same superlatywy etc.
Dodane 19 lat temu
~Jacek M.
SUV 1.6 GDI 132KM 97kW
Auto zakupiłem w ubiegłym roku i jak na razie nie żałuje tej decyzji mimo że przesiadłem się z Laguny II Diesel.(150KM) .Po przejechaniu w tej chwili 11500 tkm mogę powiedzieć że było warto a to dlatego że daje frajdę z jazdy ,nie czuć zmęczenia nawet po przejechaniu 1100 km (tyle mam do pracy w Niemczech) Auto zachwyca kulturą pracy (nie wszyscy tak oceniają) ale trzeba się na początku troszkę przyzwyczaić do mocy silnika a dalej ..... ja...
Dodane 7 lat temu
~Piotr
SUV 2.0 CRDI 136KM 100kW
Bardzo dobrze wykonane i spasowane autko. Wiadomo że jakość plastików nie jest na poziomie Audi/Mercedes/Mazda ale poziom Hondy CRV trzyma bez problemu.
Dodane 9 lat temu
4,5
~dan@mess13.com
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
Auto jest sliczne. Prosze uwazac na cenniki u dealerow. Zawsze dolicza za tz. lakier 2 tonowy 2.ooo PLN. Male naciaganie. Polecam kolor czarny lub srebrny. Pozostale nadaja sie na ludzi inaczej opisanych :) Serwis oferuje duzo dodatkow zewnetrznych. od rurek po folie na szyby. Tutaj duzy plus bo podane sa ceny co zazwyczaj ujete jest w konkurencji tajemnica.
Dodane 20 lat temu
~tussiiiii
SUV 2.0 i 16V 141KM 104kW
nie szukam super auta, nie stać mnie na takie, jestem przeciętnym kierowcą który chciał pojeżdzić kilkuletnim minisuvem. Wziąłem pod uwagę moje oszczędności, dochody, wydatki, poczytałem, posprawdzałem w necie przez kilka miesięcy i wyskoczył mi tucson. Jak na moje potrzeby jest wystarczający.
Dodane 12 lat temu
~saper1231
SUV 1.6 GDI 132KM 97kW
Brak konkurencji. Testowałem w podobnej cenie i klasie wyposażenia m.in. Hondę, Mazdę, Toyotę, - może są trochę lepsze ale trzeba zapłacić o kikadziesiąt (min. 30 000) zł więcej za porównywalnie wyposażoną.
Dodane 6 lat temu
Hyundai Tucson