Oceny Infiniti FX II – wybierz wersję

użytkowników kupiłoby ponownie

Najnowsze oceny Infiniti FX II

~Bąbel
Crossover 3.7 V6 320KM 235kW
Auto użytkowane od ponad trzech lat. Jest to już drugi FX w mojej przygodzie motoryzacyjnej. Poprzedni był FX pierwszej generacji i zdecydowanie druga generacja jest ładniejsza i lepiej wykończona. Użyto lepszych materiałów. FXII z silnikiem 3,5 V6 (wersja USA) jest autem szybkim, posiadający spory zapas mocy a przy tym nie pali dużo oktanów jak nie którzy twierdzą. Mam dosyć ciężką nogę i w cyklu mieszanym zużycie nie przekroczyło dla mnie...
Dodane 6 lat temu
4,6
~Mav37S
Crossover 3.7 V6 320KM 235kW
Auto kompletne i uniwersalne. Komfort, moc, niezawodność, bardzo dobre wyposażenie i ponadczasowa stylistyka. Nie ma największego bagażnika, jest szeroki ale ma świetny napęd, świetny silnik a na ustawieniu zawieszenia n sport w trasie prowadzi się jak po szynach. Minus - spalanie ale cóż, jak ktoś chce tanio to niech kupi 1.6 tdi i się delektuje klekotanie. Tutaj cisza a cold start to najlepsz chwila poranka słysząc ten dźwięk, dopiero wtedy...
Dodane 4 lata temu
4,4
~Michał
Crossover 3.0d V6 238KM 175kW
Plusy: trwałość 10lat a wygląda jak nowy, przyklejony do jezdni, w wyposażeniu nic nie brakuje, skrętne koła z tyłu są przydatne. Wady: wibracje na jałowym biegu, 21cali na nasze drogi to koszmar, hamulce do wymiany na sportowe
Dodane 4 lata temu
3,8
~kupujący nowe auta
Crossover 3.0d V6 238KM 175kW
Ogólnie autko spisuje się dobrze. Brak poważniejszych usterek. Mimo swoich rozmiarów zewnętrznych, w środku już nie jest aż tak dużo miejsca - szczególnie z tyłu. Bagażnik jest symboliczny. Dużo elektroniki ułatwiającej jazdę.
Dodane 10 lat temu
4,3
~radek
Crossover 5.0 V8 390KM 287kW
Samochód szybki, bezawaryjny, dobrze wyposażony i do tego bardzo ładny (przynajmniej dla mnie).
Dodane 8 lat temu
4,5
~Bob
Crossover 5.0 V8 390KM 287kW
Boje się że jego następca za kilka lat będzie musiał być elektrycznym odkurzaczem. Wiem, że ciężko będzie mi pożegnać się z tym silnikiem. Tyle radości daje mi on na co dzień.
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Infiniti FX II
18,2
4,4
~automaniak
Crossover 3.0d V6 238KM 175kW
Super samochód. Nie odbiega dużo od podobnych w tej klasie, a cena o niebo mniejsza. Jestem zadowolony. Zobaczymy co będzie działo się w dalszej eksploatacji. Wyposażenie super.
Dodane 11 lat temu
2,7
~Krzysztof Łukasik
Crossover 5.0 V8 390KM 287kW
Fatalny serwis samochodu Każdą usterke usiłuje się \" dopisać \" uzytkownikowi Usterka usunieta najczęściej znów sie pojawia
Dodane 12 lat temu
4,9
~MARKOPOLO
Crossover 3.0d V6 238KM 175kW
Tak powinien wyglądać i jeżdzić prawdziwy crossover
Dodane 13 lat temu
4,5
~Q34
Crossover 3.7 V6 320KM 235kW
Lepszego samochodu dotychczas nie mialem. Piekne, muskularne, z bardzo dobrym silnikiem, komfortowym i eleganckim wnetrzem.
Dodane 14 lat temu