AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
III
Lista ocen
(59) - Widoczność
Na liście zabraknie
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~Michał
Kombi 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Jeden z największych kompromisów w stosunku do SUVa. Jednak wysokiej pozycji za kierownicą nic nie zastąpi. Ogólnie widoczność we wszystkie strony jest w porządku. Lusterka boczne może nie za duże, ale dość szerokie i w porównaniu z ogromnymi "uszami" CRV nie czuje dyskomfortu. Przednie słupki nie za grube. W hondzie miałem kamerę cofania, co prawda dokładaną jednak jest to rzecz bez której nie wyobrażam sobie już manewrowania. W ceedzie na...
4 lata temu
~Ehooo
Hatchback 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Wszystko jak należy, nie ma problemów z martwą strefą czy sytuacją, że słupek nam coś przysłonił. Podjeżdzanie przodem do przeszkody intuicyjne i po kilku dniach wiesz na ile możesz sobie pozwolić (ja akurat posiadam czujniki z przodu ale nawet bez jest ok) Jedna gwiazda odjęta za jakość kamery cofania. Podobnej jakości zdjęcia robił mój pierwszy telefon z kamerą w 2005 roku. Zbytnia oszczędność wg mnie, jakość dramatyczna. Kamera w takim...
2 lata temu
~gto73
Hatchback 1.4 DOHC 100KM 74kW
Moim zdaniem jest dobrze. Słupki przednie w małym stopniu ograniczają widoczność .Lusterka wsteczne mogły by być troszkę większe (tj.wyższe). Jak dla mnie jedyny mankament to rozbudowane lusterko wsteczne z czujnikami na linii mojego wzroku. Widoczność do tyłu uzupełniają czujniki i kamera. Elementem wpływającym na widoczność z którego jestem najbardziej zadowolony to pełne światła led. Super polecam.
~Dżyszla
Hatchback 1.4 T-GDi 140KM 103kW
W porównaniu do i30 I gen, którą dużo wcześniej jeździłem, nieco gorsza widoczność w lusterku wstecznym (mniejsza szyba) i troszkę bardziej przeszkadza prawy przedni słupek. Niemniej na tle innych samochodów widoczność jest świetna. Ważne jednak, aby dość nisko ustawić fotel (mam 183) - zbyt wysoko ustawiony, choć wciąż do dachu pozostaje miejsca, bardzo pogarsza widoczność.
~Michał
Kombi 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Tak jak pisałem do przodu, do tyłu bardzo dobrze. Kamera cofania pomaga. Natomiast im dłużej jeżdżę, zauważyłem, że przy skręcie w lewo, muszę się nieco pochylić do przodu, bo akurat przy mojej pozycji za kierownicą słupek B mocno zasłania widok przez prawą przednią, boczną szybę. Opinia subiektywna, ale jakoś w innych autach tego nie zauważyłem ;)
3 lata temu
~Krzysztof
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Bardzo dobra widoczność w każdą stronę, dodatkowo podniesiona przez szerokokątną kamerę cofania. Lusterka są odpowiedniej wielkości. Jak na kombi widoczność do tyłu jest na prawdę dobra. Dużym zaskoczeniem okazały się dla mnie lampy projekcyjne (czy jak je kia nazywa), które mimo zwykłej żółtej barwy, świecą bardzo dobrze.
ponad rok temu
~Kamil
Hatchback 1.4 T-GDi 140KM 103kW
jak dla mnie nie ma problemów, do tyłu kamerka cofania załatwia sprawę, jest dość szerokokątna, lusterka ok, jak oglądam się za siebie żeby zobaczyć coś w tylnych bocznych szybach to w zależności od ustawienia przednich siedzeń czasem trochę więcej mogło by być widać. Do przodu bardzo dobra widoczność.
~ceedziarz
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Wszystko okej, do chwili przyjścia zimy i śnieżyc - sól na drogach. Bez względu czy używane, czy nówki wycieraczki, czy oryginał kia, markowe bosch, czy innej marki - strasznie umazana przednia szyba. Płynu schodzi niemiłosiernie dużo - tu jest chyba jakaś wpadka z kształtem szyby.
2 lata temu
~Łukasz
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Przez szyby widoczność dobra, podgrzewana przednia szyba robi robotę zimą. Jak dla mnie to lusterka mogły by być nieco większe. Na plus dobrej jakości kamera cofania. O dziwo mimo, że to kombi to całkiem dobra widoczność w środkowym lusterku.
1 miesiąc temu
Zobacz więcej
usterek
~Piotr
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Ogólnie widoczność dobra, jedynie czasem przednie słupki potrafią coś zasłonić. No i to, że przednie wycieraczki z lewej strony nie dojeżdżają do krawędzi szyby powoduje, że czasem widoczność w tym miejscu się pogarsza.
ponad rok temu
Poprzednia