Lista ocen Kia Ceed III (62) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 77 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Wojtek
Kombi 1.4 DOHC 100KM 74kW
Jak napisałem w ocenie całokształtu, dla mnie stosunek jakość cena jest znakomity. Ceed 100KM MPI, kombi, lakier metalik i alufelgi kosztował mnie 68 500 zł. Szukając samochodu trafiłem na 3 letnią Auris w cenie 62 tysiące więc co tu komentować.
~gto73
Hatchback 1.4 DOHC 100KM 74kW
Bardzo dobrze. Wersja Business Line w metaliku za 71500zl. Wyposażenie prawie pełne. Klimatyzacja automatyczna, pełne światła led przód i tył, nawigacja, kamera cofania i czujniki, alufelgi 17". Tyle za te pieniądze jestem zadowolony.
Dodane 6 lat temu
~Michał
Hatchback 1.6 CRDi MHEV 136KM 100kW
Kupując nowe auto za ponad 100 tys. można oczekiwać bezawaryjnej jazdy przynajmniej przez 2/3 lata. Tutaj awaria napinacza w niespełna rocznym aucie. Dodatkowo wnętrze wykończone tanim szybko rysującym się plastikiem.
Dodane 3 lata temu
~Darek
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Uważam, że Kia Ceed SW to bardzo dobry samochód jak za tą cenę. W tych pieniądzach niczego lepszego raczej nie da się kupić. Ja osobiście jestem bardzo zadowolony z zakupu.
Dodane 2 lata temu
~jakub_z
Kombi 1.5 T-GDI 160KM 118kW
W 2021 roku za praktycznie full wersję (Business Line+ z pakietem AEB) dałem nieco ponad 100 tys. Uważam, że to bardzo dobra cena jak za to, co KIA oferuje
Dodane 2 miesiące temu
~Silesia+
Kombi 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Jak dla mnie to był super wybór - strzał w 10 - dobrze wyposażony samochód za nieco ponad 90 tys - tylko kia ceed, ew xceed - koniecznie silnik 1,4
~Artur
Hatchback 1.4 DOHC 100KM 74kW
Dla mnie w cenie 65-70k bezkonkurencyjny. Ma swoje wady, nawet liczne, ale podkreślam, w cenie dobrze wyposażonej corsy... Ceed nie ma sobie równych.
~Łukasz
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Rozważałem rożne konkurencyjne modele (Focus, 308, i30, golf, leon) ten w mojej ocenie wypadł najlepiej w ogólnej ocenie jakość cena.
Dodane 1 miesiąc temu
~Bogdan
Kombi 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Tak sobie. W ciągu 4 lat, auto trzykrotnie skończyło na lawecie, co uważam za słaby wynik i ciężko to usprawiedliwiać.
Dodane 4 miesiące temu
Dziennik kosztów dla Kia Ceed III
5,5
7,4
~JonSnow
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Owszem tańszy od takiego focusa o około 25, 30k, ale Focus jest lepiej wyposażony, a wrażenie z jazdy zupełnie nieporównywalne.
Dodane 2 lata temu