Oceny Kia Clarus – wybierz generację

Najnowsze oceny Kia Clarus

4,2
~Paweł
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Auto duże przestronne, wygodne, z ciekawą sylwetką, ergonomiczne, ale z utrudnionym dostepem do bagażnika. Zadbane wersję można użtykować do zajeżdzenia. Auo szybko traci na wartości, ale na pewno kazdy kto kupi Clarusa napweno się nie zawiedzie.
Dodane 15 lat temu
4,2
~grzech123@poczta.onet.pl
Kombi 1.8 i 16V 116KM 85kW
Auto sprawuje się doskonale. Jak an razie nie mam żadnych zastrzeżeń. Bieżące naprawy i koszty eksploatacji są na bardzo przyzwoitym poziomie. Auto wygodne, można zabrać wiele rzecz do niego, bardzo pojemne. Mała różnica w spalaniu pomiędzy jazdą samemu a atutem obciążonym. Niewielka różnica w spalaniu po włączeniu klimatyzacji (około 0,4-0,5 litra/100)
Dodane 16 lat temu
4,4
~bubis@tlen.pl
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Auto może nie tak niezawodne jak japończyki, ale oceniam, że i tak zdecydowanie rzadziej bywałem w serwisie niż właściciele renówek, opli, alf, czy fiatów z podobnych roczników. Nadal jest to jedno z 3 aut w rodzinie i ze względu na obecną, śmieszną wartość rynkową (ok. 6-7 tys) nie myślę jeszcze go spredawać, za tą cenę nie dostanę nic sensownego.
Dodane 17 lat temu
~RB
Sedan 2.0 i 16V 133KM 98kW
samochód warty jest tyle co na flaszkę. ABSOLUTNIE NIE WARTO GO KUPOWAĆ. Niby jest tani, a co tanie to drogie. auto nie jest ani oszczędne, ani szybkie i niesamowicie awaryjne. do tego ceny częsci zamiennych sa bardzo wysokie. na domiar złego wiele części nie występuje w ogóle. trzeba kupowac całe podzespoły np. głowica silnika. Jest to typowy przykład samochodu które ma dojeździć do końca gwarancji. utrata wartości jest równiez bardzo duża i...
Dodane 18 lat temu
4,5
~michał
Kombi 1.8 i 16V 116KM 85kW
NAprawde solidny, wygodny, zrwyny no i przede wsyztskim TANI samochod. Polecam wsyztskim ktorzy szukaja rodzinnego samochodu za rozsadne pieniądze. VW i inne sie choowaja... Mit o awaryjnosci tych aut to bzdura!!
Dodane 19 lat temu
2,1
~Posiadacz Clarusa
Kombi 2.0 i 16V 133KM 98kW
Krótko mówiąc masakra. Szkoda było pieniędzy na nowe auto z salonu
Dodane 10 lat temu
Dziennik kosztów dla Kia Clarus
11,3
~Łukasz
Sedan 2.0 i 16V 133KM 98kW
Auto godne polecenia. 410tyś przebiegu i jak narazie koszty napraw nie wyniosły więcej niż 400zł. Komfort jazdy lepszy niż w nie jedym wiejskim BMW
Dodane 10 lat temu
4,4
~voltaire
Sedan 2.0 i 16V 133KM 98kW
ogolnie jestem bardzo zadowolony z tego samochodu, kosztowal niewiele, rowniez niewiele dolozylem, nie rdzewieje, nie psuje sie, poprostu przyslowiowe \"zalac i jechac\"
Dodane 14 lat temu
~kwiatenzis
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Autko wysmienicie spełnia swoja funkcje. Pojemne i komfortowe auto z duzym bagaznikiem nie sprawiające wielu problemów.
Dodane 14 lat temu
3,9
~mero45@wp.pl
Sedan 2.0 i 16V 133KM 98kW
za tą cenę naprawdę przyzwoite auto o bogatym wyposażeniu
Dodane 15 lat temu
Kia Clarus