Oceny Kia Clarus I – wybierz wersję

Najnowsze oceny Kia Clarus I

3,2
~Zdzisiek
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Bardzo drogie części zamienne,wymienione 2-amortyzatory tył po 20000 i następnie 2-amortyzatory ten sam tył po 58000.Uszkodzona pompa wodna po 56000,przy okazji wymiany pompy szmelc z rolki prowadzacej pasek rozrzadu(wymiana).po 59000 padł alternator.Dwa razy w trakcie eksploatacji urywała się rurka aluminiowa przewodu klimatyzacji przy kompresorze.Peknieta szyba czołowa od wewnatrz na skutek rozchodzenia się karoserii( proponuję montowanie...
Dodane 22 lat temu
4,2
~Paweł
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Auto duże przestronne, wygodne, z ciekawą sylwetką, ergonomiczne, ale z utrudnionym dostepem do bagażnika. Zadbane wersję można użtykować do zajeżdzenia. Auo szybko traci na wartości, ale na pewno kazdy kto kupi Clarusa napweno się nie zawiedzie.
Dodane 15 lat temu
4,4
~bubis@tlen.pl
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Auto może nie tak niezawodne jak japończyki, ale oceniam, że i tak zdecydowanie rzadziej bywałem w serwisie niż właściciele renówek, opli, alf, czy fiatów z podobnych roczników. Nadal jest to jedno z 3 aut w rodzinie i ze względu na obecną, śmieszną wartość rynkową (ok. 6-7 tys) nie myślę jeszcze go spredawać, za tą cenę nie dostanę nic sensownego.
Dodane 17 lat temu
4,9
~jan.zawlocki@opp.oriflame.com.pl
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
idealny, 1997, kupilem nowy z salonu ostatni egzemplarz CLARUSA I w 1999, stał u mnie rok w garażu, zacząłem jeździć w 2000, teraz po 5 latach ma 88000 km. Po 86 000 km poszły mi przewody wysokiego napięcia, ale spokojnie mozna było samemu dojechać do serwisu, poza filtrami, i klockami wszystko oryginalne, niezawodny,
Dodane 20 lat temu
3,2
~Cegiel
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Ogólnie samochód oceniam przeciętnie ze względu na wysoki komfort jazdy (przy dwóch osobach, przy 4 dobija) i ogrąmną ilość miejsca dla pasażerów, i idealną pozycję za kierownicą jak dla mnie oczywiście, ale drugiego nie kupie ze względu na ilość usterek jakie przez dwa lata wyszly, może był kręcony licznik dlatego, ale nic mi o tym niewidamo! Ja jestem II właścicielem.
Dodane 20 lat temu
4,4
~voltaire
Sedan 2.0 i 16V 133KM 98kW
ogolnie jestem bardzo zadowolony z tego samochodu, kosztowal niewiele, rowniez niewiele dolozylem, nie rdzewieje, nie psuje sie, poprostu przyslowiowe \"zalac i jechac\"
Dodane 14 lat temu
Dziennik kosztów dla Kia Clarus I
11,3
~kwiatenzis
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Autko wysmienicie spełnia swoja funkcje. Pojemne i komfortowe auto z duzym bagaznikiem nie sprawiające wielu problemów.
Dodane 14 lat temu
~ffiffi@onet.eu
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Myślę że w w/w zawartych uwagach w miarę dokładnie opisałem swoje spostrzeżenia
Dodane 16 lat temu
3,9
~zipper26
Sedan 2.0 i 16V 133KM 98kW
jesli bedziesz jezdził tylko ulicami to polecam autko jako przestronne i wygodne.
Dodane 16 lat temu
4,2
~Leszek
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
jestem tym samochodem bardzo mile zaskoczony,choć przy kupnie z drugiej ręki miałem duszę na ramieniu.
Dodane 17 lat temu