Oceny Kia Magentis II Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW 2005-2008

Najnowsze oceny Kia Magentis II Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW 2005-2008

4,6
~bonusso
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Pisałem o tym wozie 1,5 roku temu. Naprawdę jest to bardzo dobry i wygodny samochód. Po 60 tys. po polskich drogach nic nie skrzypi, nie terkocze itd. Nie wymieniałem klocków, łączników. Jeżdżę komfortowo w nie rzucającym się w oczy samochodzie. Rewelacja (za tę cenę - kupiony jako nowy w Berlinie)!
4,5
~Ad
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Zaskoczenie komfortem jazdy i elastycznością. Bardzo przyjemne auto. Na zewnątrz zupełnie się nie wyróżnia, za kierownicą bardzo pozytywnie zaskakuje. Polecam
Dodane 4 lata temu
4,5
~bodzio
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Jestem zaskoczony tym autem bradzo na plus. Przestrzen, komfort jazdy, olbrzymi bagaznik - naprawde udany pojazd nie sprawiajacay problemow gdy serwisowany na czas
Dodane 12 lat temu
4,4
~TomIgnac
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
do kilku szczegółów można by się przyczepić stylistycznie ale są bardzo poprawne
Dodane 13 lat temu
4,4
~Kloda
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Świetne autko, za rozsądną cenę. Jeśli lubisz wyróżniać się i nie ma dla ciebie znaczenia znaczek na masce, szczerze polecam.
4,6
~Leszek
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Tak naprawdę to wstawiłbym 4,5. Potężna przestrzeń, niezły komfort, przyjemnie jeździ się tym samochodem. Zobaczymy co dalej (oby nic ).
4,1
~Piotr
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Czasami na zimnym silniku czuć falowanie obrotów. Pilnować, aby nie było wycieków spod klawiatury. Skutkują kapaniem oleju w trakcie jazdy na kompresor klimatyzacji. U mnie przy dłuższym kapaniu kompresor rozgrzał się dosyć mocno. Musiałem wymienić. Uszczelkę pod klawiaturą wymieniać na oryginał w miarę możliwości. Zamienniki bywają różnie dopasowane (Silnik)
Dodane ponad rok temu
4,2
~Promyczek
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Polecam na dalekie trasy.
Dodane 14 lat temu
4,2
~Janek audio
Sedan 2.0 CRDi 140KM 103kW
Samochód super a serwis pod zdechłym Azorem!!!!! Brak wiedzy i super niska kultura techniczna i jeszcze gorsza kultura obsługi klienta. (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 15 lat temu
Kia Magentis II Sedan