AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
Sedan
Lista ocen
(60) - Wentylacja i ogrzewanie
Na liście zabraknie
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~Dyferen
Sedan 2.0 155KM 114kW
Tu jest supe, bardzo szybko się nagrzewa w środku i to równomiernie w całej kabinie wiec pasażerowie z tyłu nie odczuwają dyskonfortu. Klimatronik bardzo dobrze radzi sobie z chłodzeniem :)(w alfie miałem dwu strefowy klimatronik ale nie radził sobie tak dobrze). posiada funkcje odmrażanie i odparowywania szyb i dlatego nie odczuwalne jest parowanie szyb. Posiadam podgrzewane dobry bajer na zimę.
16 lat temu
~Łukasz 24 Stolica
Sedan 2.0 155KM 114kW
Klimatyzacja w Lato ma swoja dziwna akcje typu jak zalaczam przez pierwsze 10-15 sekund wieje piekielnie gorace powietrze a potem jest juz tylko coraz lepiej.W moim Lexie dzialaa bez zarzutu.Czesto jezdzilem w trasy i gdy rano wstawalem a temperatura na zewnatrz nie przekraczala 0 stopni a w samochodzie zimno to milo bylo odpalic silnik bo juz po 2 minutach lecialo cieplo i szybko sie nagrzewal.
17 lat temu
~Jankes
Sedan 2.0 155KM 114kW
Bez zastrzeżeń. Klimatyzacja automatyczna, ustawiasz temperaturę i zapominasz. Nigdy więcej nie kupię manualnej :D jedyne do czego można się przyczepić to że kompresor jednak trochę czuć (głośność i obciążenie silnika). W przypadku dziwnych dźwięków wydobywających się z okolic schowka po zmianie temperatury trzeba wyciągnąć silniczek od sterowania i nasmarować.
6 lat temu
~GrzegorzPPP
Sedan 2.0 155KM 114kW
Klimatyzacja działa świetnie, a ogrzewanie jeszcze lepiej, silnik szybko się nagrzewa. Do tego bardzo fajna opcja, której nie miałem w poprzednim samochodzie. Mamy funkcję auto na nagrzewnicy i jeśli ustawimy np temperaturę 23 stopnie to mimo że klimatyzacja nie jest włączona auto utrzyma taką temperaturę (tylko jeśli chodzi o ogrzewanie latem to się nie sprawdza)
11 lat temu
~GrzegorzPPP
11 lat temu
~joshua32
Sedan 2.0 155KM 114kW
ogolnie nie ma zastrzezen - rozlokowanie przyciskow intuicyjne natomiast wiatrak jest troche za glosny na najwyzszch obrotach i mam wrazenie ze silnik moglby sie szybciej nagrzewac i dluzej trzymac cieplo (pamietam jeszcze W124 - tam nawet w siarczysty mroz po kilku godzinach wciaz byl cieply)
16 lat temu
~Karol
Sedan 2.0 155KM 114kW
Kolejna duża zaleta tego samochodu. Generalnie jeżeli chodzi o temperaturę silnika - jest perfekcyjnie czy to w lato czy w zimę, więc ogrzewanie działa zawsze sprawnie i szybko, klimatyzacja jeżeli nabita i sprawna, pięknie chłodzi.
8 lat temu
~RAFAL WOLOCH RW- Rofeel
Sedan 2.0 155KM 114kW
BARDZO SZYBKO SIE NAGRZEWA.TYLNA SZYBA NIECO PARUJE ALE MOŻE SPOWODOWANE JEST TO TYM ,ŻE JEST PRZYCIEMNIONA. STEROWANIE OGRZEWANIEM W PEŁNI ELELKRTCZNE. CZASEM PRZERAŻ MNIE TA ELEKTRYKA - JEST JEJ NAPRAWDE DUŻO - WSZEDZIE.
18 lat temu
~Radziorny
Sedan 2.0 155KM 114kW
Co tu dużo mówić, auto nagrzewa się błyskawicznie, myślałem, że szybciej niż w moim Civicu się nie da, a jednak :) Chwila jazdy i już ciepło w aucie. Klimatyzacja działa bardzo dobrze. daję 5 gwiazdek.
9 lat temu
Zobacz
dzienniki
~Pioter
Sedan 2.0 155KM 114kW
Chłodzi, grzeje, odparowuje szyby - wszystko tak jak powinno. Brakuje tylko wentylowanego schowka - koszt takiej modyfikacji to groszowe koszty i polecam to zrobić.
5 lat temu
Poprzednia