Pupy nie urywa. Drogi. Wewnątrz dosyć dobre materialy. Słaby silnik, auto rusza dynamicznie ale potem brakuje mocy. Na autostradzie powyżej 120 km/h gwałtowie rośnie spalanie. Komfortowa prędkość to 120 km/h. Wyprzedzanie bardzo stresujące, rozpędza się powoli. Na zakrętach mocno się przechyla, stres i niewygoda. Dobra skrynia biegów i płynne dołączanie silnika spalinowego. Auto dobre do miasta, łatwo się parkuje. W sam raz dla dwóch osób i na przeciętne zakupy. LBX to taka droższa Yaris Cross. Z wyjątkiem materiałów we wnętrzu. Czy warto kupić? Dzisiaj kupilbym inne auto ale żona...
Biedny.
Mocne przechyły na zakrętach. Poczucie niepewności.
Na razie bez perforacji ;-) Dla ochrony założyłem folię na przód.
Tylna kamera pomaga. Ale dla mnie bardziej użyteczne są czujniki parkowania.
Warto kupić wersję z head-up. Nawigacja działa poprawnie. Odbiór stacji radiowych jest bardzo dobry. Android auto nie sprawdzalem. działa tylko przez kabelek!
Mam wrażenie, że nawiew pozostaje lekko otwarty (niedomknięty?) nawet przy ustawieniu na zero. Poza tym klima działa bardzo dobrze.
Ciasno z tyłu.
Poprawne. Ale w najdroższej wersji dostępne są szyby akustyczne (chyba są podwójne) więc pewnie może być lepiej (za dodatkowe 25% ceny)
Niewielkie spalanie. Pierwszy przegląd w ASO drogi - ok. 2000 zł. A zakres prac bardzo podstawowy.
Przepłacony.
Nie mam doświadczeń.