Lista ocen Mercedes Klasa A W169 (77)

4,9
~Robert
Limuzyna 2.0 180 CDI 109KM 80kW
Super autko. Pomimo małych wymiarów zewnętrznych w środku jest dużo miejsca. Przemyślane rozwiązania techniczne pozwalają na przewiezienie bardzo sporych bagaży i przyjemność z podróży. Jestem bardzo zadowolony z tego pojazdu pomimo stereotypowych opinii.
Dodane 3 lata temu
4,5
~MK MB W169
Coupe 2.0 200 136KM 100kW
Brdzo elastyczny i mocny silnik. Cichy i bardzo ekonomiczny. (Silnik)
Dodane 19 lat temu
3,9
~Adam M
Limuzyna 1.7 170 116KM 85kW
Generalnie autem jeździ żona przeważnie po mieście ,spalanie 8-8,5l przy normalnej jeździe .Trasa tylko raz Kraków -Łódź spalanie przy 110km ok 6l. Skrzynia nastawiona na jazdę dynamiczną(S) . (Łatwość utrzymania (pod względem kosztów) )
Dodane 9 lat temu
4,7
~batonik214@wp.pl
Coupe 2.0 160 CDI 82KM 60kW
Samochód nadzwyczaj uroczy, bardzo wygodny. Jazda warta grzechu aby go kupić. Ale nie nowy, niestety nie jest wart tej ceny... Ja mam używany i zapłaciłem połowę, więc warto...
2,1
~Radek
Coupe 2.0 200 CDI 140KM 103kW
Stanowczo nie polecam,gorszego samochodu nie miałem w życiu a parę już miałem .Jezdzi nim się dobrze, do Mechanika i z powrotem.Nie ma miesiąca żeby się coś nie popsuło.Pasek klinowy drży i przenosi drgania na budę ,mimo wymiany sprężarki klimy ,napinacza i rolek.Turbina w rok dwa razy ,że nie wspomnę o taśmie kierownicy i przełączniku zespolonym wycieraczek.Wstyd ,że Mercedes wypuścił takie gówno.Koszty ,koszty cały czas koszty .
Dodane 5 lat temu
4,2
~tankuj i jedź:)
Coupe 1.5 160 95KM 70kW
auto miejskie, w tym segmencie nawet rodzinne, ładna forma, dużo dodatków (elegance), na razie bezawaryjne, zbyt wysoka cena zakupu i duże zużycie paliwa, brak zmęczenia nawet po przejechaniu kilkuset km (odbiór z salonu)
4,5
~land86
Coupe 2.0 200 Turbo 193KM 142kW
Doskonale bo w porównaniu do konkurencji jest lepszy.
Dodane 11 lat temu
4,2
~korek
Coupe 1.7 180 116KM 85kW
autko fajne lekko zagłośne dobrze trzyma się drogi daje przyjemność z jazdy
4,7
~marcedesik
Limuzyna 1.5 160 95KM 70kW
na równej drodze nie ma sobie równych na wybojach podskakuje (Układ jezdny)
Dodane 15 lat temu

Mercedes Klasa A W169 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,8
~olo
Coupe 2.0 200 136KM 100kW
Nigdy wczesniej nienie krecily mnie auta tej marki podobnie jak bmw czy audi.To mój 8 samochód na razie najlepszy.Porównywałem z Corollą verso i seatem altea -wybrałem A200
Dodane 21 lat temu