Lista ocen Mercedes Sprinter I (145)

3,5
~Rafał
Furgon 2.9 TDI 122KM 90kW
Silnik, przy odpowiedniej eksploatacji jest nie do zajechania. Samochod jest malo awaryjny i dosc ekonomicznie sie nim jezdzi. Jednak komfort jazdy uwazam ze jest kiepski. Z powaznych wad nalezy wymienic szybko rdzewiejace blachy i duza glosnosc silnika + slabe wyciszenie kabiny. Podsumowujac: typowy wol roboczy, niestety przypomina dosc mocno ze jazda nim to praca... nie przyjemnosc ;) Prawde mowiac to dzis wolalbym kupic LT-eka niz...
Dodane 17 lat temu
~mggocu@o2.pl
Furgon 2.3 D 79KM 58kW
Mercedes-Benz - to wszystko wyjaśnia. Jest to ostatni z niezawodnych dostawczaków. Samochód bezproblemowy, nigdy nie odmówił posłuszeństwa. Jedyne do czego można się przyczepić to korozja nadwozia. Godny polecenia!
Dodane 15 lat temu
~kaszlarz
Furgon 2.3 D 79KM 58kW
Według mnie jest to doskonałe auto... Przydałby się tylko nieco mocniejszy silnik i co najważniejsze dobre wyciszenie... Prowadzi się znacznie lepiej jak niejedną osobówkę. Wspomaganie kierownicy pomaga do tego stopnia ,że można prawie jednym palcem kręcić w miejscu kierownicą. Doskonała ładowność i dostęp do bagażu... Super szybkie nagrzewanie wnętrza w zimie...
Dodane 16 lat temu
3,2
~Tomek
Furgon 2.9 TD 102KM 75kW
Gdyby nie ten fatalny silnik CDI samochod bylby godny uwagi... Jedno wiem, nigdy juz nie kupie merca z ta jednostka napedowa.
Dodane 21 lat temu
~ZIOMAL
Furgon 2.9 TDI 120KM 88kW
POLECAM TO AUTO MIAŁEM TRANZITA DCATO I VW I WSZYSTKIE SIADAJĄ NIE MA PORÓWNANIA.
Dodane 18 lat temu
~pamp77
Furgon 2.9 TDI 122KM 90kW
Blacha kiepska,rdzewieje,kurcze gdyby MB popracowal jeszcze nad blacha bylyby to samochody niezniszczalne ale i tak nastepny bedzie Sprinter
Dodane 19 lat temu
4,2
~ZIELONY SZERSZEŃ
Furgon 2.9 TDI 120KM 88kW
MOJA OCENA W PORÓWNANIU DO DUCATO,MASTERA KTÓRE SĄ Z LAT 2000 I 2001 JEST TO AUTO IDEALNE !!!!! I WARTE TEJ CENY NAWET Z DRÓGIEJ RĘKI OCZYWIŚCIE JEŚLI KUPUJESZ AUTO DO PRACY A NIE WOŻENIA DUPY
Dodane 19 lat temu
4,2
~Michal
Furgon 2.3 D 79KM 58kW
Ogolnie jestem bardzo zadowolny z samochodu, bezproblemowo pokonuje nastepne kilometry, ciagnie czasem ciezkie lawety i nie protestuje, czego mozna wiecej wymagac...
Dodane 18 lat temu
4,4
~azbaz
Furgon 2.9 TDI 122KM 90kW
Najlepsze auto jakie powstało jeśli chodzi o segment dostawczy kto uważa inaczej lubi zostawiać niepotrzebnie kasę u mechanika lub jego pojęcie o mechanice jest średnie. Miałem nowsze i sprzedałem. Np CDI które jest następcą tego silnika potrafią klękać po 200 000km, a ten silnik spokojnie robi 500-800tys kilometrów. Śmierć księgowym!
Dodane 11 lat temu
2,9
~sprintertrans
Furgon 2.9 TD 102KM 75kW
spodziewałem się większej różnicy między mercem a np fiatem ducato. W cenie = jest.
Dodane 20 lat temu