Lista ocen Mercedes Sprinter I (145)

4,7
~Kulawy Pirat
Furgon 2.9 TDI 122KM 90kW
do najkrótszych nie nalaży, czasami przy cofaniu :] ....bez komentarza (Widoczność)
Dodane 21 lat temu
4,5
~srprinermaniac
Furgon 2.9 TDI 120KM 88kW
silny zwinny malo pali,nie bierze oleju pali w najgorsze mrozy,nie jest wrazliwy na slabe paliwo.to nie cdi!!!!to zwykly tdi (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,1
~Wojciech
Furgon 2.3 D 79KM 58kW
Samochód kupiony w 1998 roku w polskim salonie Mercedesa i od nowości w moich rękach, wszystko jest wymieniane na bieżąco, jakakolwiek najmniejsza usterka wychodzi, od razu jest usuwana. Samochód eksploatowany jest głównie przez wiosnę, lato i wczesną jesień, od jesieni do wiosny "zimuje" w garażu, samochód służy do wożenia kajaków i różnych sprzętów rekreacyjnych do ośrodków wypoczynkowych.
Dodane 2 lata temu
~Karol
Furgon 2.9 TDI 122KM 90kW
Ten Samochód to jakiś kiepski żart, dobrze postąpiłem sprzedając go w Czerwcu b.r. Silnik i blacha wymagają częstszej interwencji, kupiłem Volkswagena T4 z silnikiem 2.4D. PS: Samochód kupiłem w 2001 roku od drugiego właściciela.
Dodane 4 lata temu
4,6
~Arek
Furgon 2.3 D 79KM 58kW
Super autko, polecam.Blacha może trochę słaba, ale który teraz ma mocną. Hihi
Dodane 19 lat temu
3,9
~maciek
Furgon 2.9 TD 102KM 75kW
to juz nie mercedes zostało tylko to ze mozna przeładowac niedbac a i tak pojedziesz bb szybko
Dodane 20 lat temu
4,2
~TurbiDiesel
Furgon 2.9 TDI 120KM 88kW
LUKSUS!!! W końcu to Mercedes ale... Ale nie limuzyna.
Dodane 20 lat temu
4,4
~madalski@kn.pl
Furgon 2.3 D 79KM 58kW
ok bezawaryjna dobrze zestopniowana tylko trzeba zamykac każdy bieg no i ta dziura niędzy 4 a 5 tj 80 a 90 km/h (Skrzynia biegów)
Dodane 19 lat temu
4,3
~piciu669
Furgon 2.9 TDI 122KM 90kW
Troche krótka 1 ale tak ok,skrzynia nie byla robiona (Skrzynia biegów)
Dodane 21 lat temu
4,5
~jantar5@op.pl
Furgon 2.9 TDI 122KM 90kW
NA DZIEŃ DZISIEJSZY NIE WIDZĘ LEPSZEGO POJAZDU W KLASIE DOSTAWCZYCH DO 3,5T.JEDZIE SIE TYM JAK OSOBÓWKĄ,WSZYSTKIM MARUDOM DROGOWYM POKAZUJE SIĘ SZYBKO TYLNE DRZWI.TRZEBA TYLKO UWAŻAĆ NA BOCZNY WIATR I CIASNE ZAKRĘTY.POLECAM MOCNO.
Dodane 22 lat temu