Lista ocen Mitsubishi Lancer IX Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW 2010-2015 (15) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 11 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~MarcinJ
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Dobrze, ale nie zachwyca. Samochód jest ciężki i duży co sprawia wrażenie pływania, szczególnie na wysokich fabrycznych oponach i ostrych wolnych zakrętach. Przy dużych prędkościach na autostradzie prowadzenie jest pewne i stabilne.
~Michał
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
To jest to co mnie najbardziej pozytywnie zaskoczyło! Wcześniejsza Mazda 3 którą jeździłem słynęła z super układu jezdnego i bałem się że w Mitsu nie będę czerpał radości z jazdy a tu proszę! Zdecydowany PLUS
~Piotr
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Zdecydowanie zbyt miękkie zawieszenie , za mocne jak dla mnie wspomaganie kierownicy. Felgi zdecydowanie polecam 17 calowe. Hamulce doskonałe , już kilka razy mocno je musiałem przetestować.
~Łukasz
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Zawieszenie bardzo dobre. Wspomaganie elektryczne, jest bezawaryjne i bezobsługowy, ale cechuje się małą precyzją. Następstwo ekologii.
~Vikinghird
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Zbyt miękkie zawieszenie, przez co auto łapie spore przechyły, na nierównościach potrafi być nieco hałaśliwe, ale w tej klasie cenowej nie wymagajmy cudów.
~Grzegorz
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Świetny kompromis pomiędzy komfortem a prowadzeniem dla rodziny z dziećmi. Dla rajdowca może być trochę za miękkie.
~SwiderskiJaroslaw62
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Słychać pracę układu jezdnego, nie wiem czemu ale szczególnie zimą. Po wpadnięciu kołem w nierówność na jezdni czuć lekką wibrację.
~Artur
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Zakręty pokonywane ze sporymi prędkościami - wprawiają w szał kierowców z mocniejszymi samochodami.
~Jaś
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Zawieszenie wg mnie zbyt komfortowe. Powinno być sztywniejsze.
Dziennik kosztów dla Mitsubishi Lancer IX Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
7,1
~Werner
Sedan 1.6 MIVEC 117KM 86kW
Optymalne zachowanie na drodze - komfort + dobre trzymanie nawierzchni.
Mitsubishi Lancer IX Sedan