Lista ocen Nissan Almera I Sedan 1.4 87KM 64kW 1995-2000 (62) - Widoczność

Na liście zabraknie 83 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Artoo
Sedan 1.4 87KM 64kW
Nienajlepsza do tyłu. Zdecydowanie przeszkadzają przednie słupki. Choć wcześniej mi się to nie zdarzało,a jeżdżę sporo, kilka razy nie zauważyłem nadjeżdżającego z boku samochodu. zdemontowałem owiewki i jest lepiej ale i tak trzeba uważać.
~Dominik S.
Sedan 1.4 87KM 64kW
Żadnych zastrzeżeń. Parkowanie, w porównaniu np. z Toyotą Avensis liftback to czysta przyjemność. Nie ma również, tak popularnych obecnie szerokich słupków, znacznie ograniczających widoczność na boki.
Dodane 13 lat temu
~porkas
Sedan 1.4 87KM 64kW
Widocznosc jest w porownaniu do nowszych aut rewelacyjna. Slupki przednie nie sa grube i nie zaslaniaja tyle co w noszych autach. Boczne szyby tez nie sa male. Do tylu tez sporo widac.
Dodane 16 lat temu
~elvis
Sedan 1.4 87KM 64kW
Jak to w sedanie - prawie znikoma, kiedyś o malo nie wjechałem w latarnie bo schowała mi sie za szeroki slupek, pare milimetrów i bylo by BUM, na parkingu trzeba uważać
~OTTOR@INTERIA.PL
Sedan 1.4 87KM 64kW
TRUDNO OCENIĆ GDZIE KONIEC SAMOCHODU, JUŻ NA JEŹDZIE TESTOWEJ PRZYDAŁY SIĘ CZARNE ZDARZAKI, TRZECI ZAGŁÓWEK TO SUPER POMYSŁ ALE NA CODZIEŃ UTRUDNIA WIDOCZNOŚĆ DO TYŁU
Dodane 21 lat temu
~micek
Sedan 1.4 87KM 64kW
Do przodu i na boki bardzo dobra (zwlaszcza w porownaniu ze wspolczesnymi samochodzami - cienkie slupki), do tylu - jak w kazdym sedanie.
Dodane 15 lat temu
~marek
Sedan 1.4 87KM 64kW
W sedanie przy śrdokowym zagłówku widoczność z tyłu kiepska. Wyrzuciłem i jest OK. Z przodu o wiele pepiej niż w nowszych modelach Opla i Fiata.
Dodane 17 lat temu
~Ryba
Sedan 1.4 87KM 64kW
niska ocena bo Almera I ma nisko polozone siedziska, jak patrze na innych kierowcow roznica poziomow jest dosyc znaczaca, a to wpływa niestety na widocznosc
Dodane 19 lat temu
~nismo1984@o2.pl
Sedan 1.4 87KM 64kW
Mimo iż nie siedzi się w niej tak wysoko jak w nowszych samochodach (dla mnie to zaleta) zakres widoczności nie jest w żaden sposób ograniczony.
Dziennik kosztów dla Nissan Almera I Sedan 1.4 87KM 64kW
6,5
9,7
~Maciej
Sedan 1.4 87KM 64kW
Mam sedana, długi tył przy cofaniu daje się we znaki, więc zainstalowałem czujnik cofania i teraz cofam bez obaw.
Dodane 12 lat temu
Nissan Almera I Sedan