Lista ocen Nissan Primera II Sedan (157) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 157 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Krzysztof 34
Sedan 1.6 16V 90KM 66kW
auto prowadzi sie doskonale. Koła 15´´ na 195 - dają dobrą przyczepność i ładnie auto wchodzi w zakręty
Dodane 19 lat temu
~zadowolony_z_nissana
Sedan 1.8 16V 114KM 84kW
Zawieszenie troszkę za twarde i na naszych drogach niestety dokuczliwe. Pod tym względem auta francuskie są dużo lepsze.
Dodane 19 lat temu
~januszBB
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
bardzo dobry kompromis (jak dla mnie) miedzy twardoscia i pewnoscia prowadzenia takze na zakretach, nie pochyla sie, super
Dodane 20 lat temu
~Ładolog
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
reanimowałem pompe wspomagania i magiel,,,,1000 zł to nie powinno miec miejsca ....troche boli po za tym sssssuuuppppeeerrrr
Dodane 21 lat temu
~Dubi
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
zawieszenie komfortowe a zarazem dobrze spisujące się na zakrętach, jak na nasze drogi trwałe.
Dodane 13 lat temu
~Pyłek
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
Doskonale trzyma się drogi. Śmiem twierdzić, że nie jeden passat tak nie trzyma się asfaltu.
Dodane 14 lat temu
~pakito
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
zawieszanie ciche, sprężyste , wytrzymałe po za górnym wahaczem,który trzeba czasem wymienić (ok 150zł)
Dodane 15 lat temu
~Grandmaster
Sedan 1.6 16V 90KM 66kW
Precyzja prowadzenia i komfort jazdy na przyzwoitym poziomie, podstawą są jednak dobre szerokie oponki
~jamesbond7@poczta.onet.pl
Sedan 2.0 16V 130KM 96kW
świetnie się prowadzi, ale jak ktoś szuka pełnego komfortu to lepiej spojrzeć np. na Peugeota 406
~fOX
Sedan 2.0 TD 90KM 66kW
Auto jest komfortowe. Zawieszenie jak w mercu. Nic nie puka, nie stuka na naszych zajefajnych drogach.
Nissan Primera II Sedan