Oceny Nissan Qashqai I Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW 2009-2013

Oceny Nissan Qashqai I Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW 2009-2013

Podsumowanie 8 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Nissan Qashqai I Crossover Facelifting  2.0 140KM 103kW 2009-2013 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 8 ocen
63%
użytkowników kupiłoby ponownie
Pozytywne zaskoczenie
Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Nissan Qashqai I Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW 2009-2013

3,9
~zetfed
Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
Cóż, niewiedzieć czemu, ale uparłem się na to auto. Nowe drogie, używane drogie ale trochę mniej :). Wybrałem wersję poliftową z benzyną 2.0. Strasznie coś takiego znaleść krajowego w normalnej cenie. Wersja Visia, więc najuboższa, ale nie żałuję. Płacenie za szklany nieotwierany dach, alufelgi i parę innych gadżetów więcej 15tys. uważam za przesadę. Całokształt: jest dobrze. Siedzi się wysoko, wygodne wsiadanie i wysiadanie (ważne dla osób...
3,9
~sawa2204
Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
Nie jestem fanem aut benzynowych, ale ten samochód jest dla mnie OK. Minusem dla mnie może być jedynie fakt, że jak na samochód z 2013 r. nie jest tani, a nie posiada jakiejś innowacyjnej technologii. Nie pali dużo, jeździ się nawet przyjemnie. Najprawdopodobniej nie kupiłbym drugi raz ze względu na cenę, ale to chyba jedyny powód.
Dodane ponad rok temu
4,8
~jj
Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
Bardzo dobre auto za rozsądne pieniądze - miejski SUV o najwyższym prześwicie spośród innych, z silnikiem 2,0 140KM dającym wystarczające aktywne bezpieczeństwo, bezawaryjny, wygodny dla 4 osób, 4x4 jest dodatkowym atutem - szczególnie zimą.
Dodane 4 lata temu
4,3
~Arczi
Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
Na początku zaznaczę, że to już mój drugi QQ z silnikiem 2.0 benzyna. Cenię to auto za bezawaryjną pracę i komfort jazdy. Dlatego zdecydowałem się na ponowny zakup QQ w wersji po liftingowej. Poprzedni mimo przejechanych 200 000 km nigdy mnie nie zawiódł i zawsze dowiózł do celu. Mam nadzieję, że nowym właścicielom będzie nadal służyłem bezawaryjnie przez kolejne lata.
Dodane 9 lat temu
3,6
~Mirosław Winiarski
Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
Euforia minęła po okresie gwarancji kiedy zaczęły sie awarie i zaczęły wydatki.
Dodane 7 lat temu
4,1
~krzypaszk
Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
Na drodze sprawuje się dobrze. Komfort jazdy dobry. Cicha praca silnika. Skrzynia CVT pracuje bez zarzutów.
Dziennik kosztów dla Nissan Qashqai I Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
11,9
~Arky69
Crossover Facelifting 2.0 140KM 103kW
Ma parę mankamentów. Najgorszy- fabryczna nawigacja- NISSAN ZA AKTUALIZACJĘ ŻĄDA 800 ZŁ- NA DODATEK ZA ZESZŁOROCZNE MAPY.
4,4
~Mariusz