Oceny Opel Astra K Hatchback Facelifting 1.5 Diesel 105KM 77kW 2019-2021

Oceny Opel Astra K Hatchback Facelifting 1.5 Diesel 105KM 77kW 2019-2021

Podsumowanie 3 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Opel Astra K Hatchback Facelifting 1.5 Diesel 105KM 77kW 2019-2021 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 3 ocen
użytkowników kupiłoby ponownie
Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Opel Astra K Hatchback Facelifting 1.5 Diesel 105KM 77kW 2019-2021

2,9
~GILBERT
Hatchback Facelifting 1.5 Diesel 105KM 77kW
Miałem wcześniej astrę K z 1.6 CDTI, kupiłem nowszą z 1.5 i to był błąd. Auto znam, niewiele się zmieniło po lifcie, poza tym strasznym silnikiem. Miałem z nim już problemy, bo miskę zmieniałem 2 razy, był problem z gaśnięciem po odpaleniu, jakiś czujnik niedomagał. Trzepie nim okropnie, pod górkę brak mu mocy czy momentu. Do tego egzemplarza na szczęście były fotele AGR, co jest miłym dodatkiem. Jeśli czytasz ten komentarz przed zakupem...
Dodane 8 miesięcy temu
2,6
~Gall
Hatchback Facelifting 1.5 Diesel 105KM 77kW
Auto dobrze wygląda i mało pali, jedyne plusy. Niestety, po przebojach z tym autem mam go dość. Silnik dostał jakiegoś luzu na wale przy 110 000 km, przy 120 000 padła pompa oleju. Silnik rzęzi podczas odpalania jak stary Wartburg. Jest to naprawdę irytujące. Poza tym, wersja 1.5 CDTI 105 km kompletnie nie ma mocy, czuć wyraźnie turbodziurę.
Dodane 10 miesięcy temu
3,2
~Baltazar
Hatchback Facelifting 1.5 Diesel 105KM 77kW
Buda auta ładna, dość przestronne wnętrze. Silnik niestety to straszna klapa, ale o tym niżej
Dodane 5 miesięcy temu
Opel Astra K Hatchback Facelifting