Oceny Opel Senator A

Najnowsze oceny Opel Senator A

4,5
~Kamillo - ŁÓDŹ
Sedan 3.0 i 156KM 115kW
Na szybko sprzedawałem swój poprzedni pojazd , ponieważ uważam iż wyposażenie , wygoda i bezpieczeństwo w tym pojeździe są na przyzwoitym poziomie . Ja akurat posiadam Senatora A CD Busness , trudno dostać w pełnym wypasie , lecz jak jest możliwość to gorąco polecam naprawdę warto !!!!!
4,3
~motyka1@op.pl
Sedan 3.0 E 180KM 132kW
To moj drugi senator A poprzedni to automat, wiem ze nie ma juz takich aut w produkcji. Jest nie zawodny i wytrzymaly. Koszty eksploatacji na gazie sa nizsze od kosztow eksploatacji malucha. Znam go jak wlasna kieszen i nie ma dla mnie tajemnic.
~jaroro@poczta.onet.pl
Sedan 2.5 i 140KM 103kW
Miałem już 2 senatory. Jednym się rozbiłem (wyszedłem bez jakichkolwiek zadrapań czy siniaków) - wjechałem przy 120 km/h do lasu, drugiego zajeździłem po rosyjskich wertepach. Żaden mnie nie zawiódł. Jeżdżę teraz nowyą Shumą i mam zamiar zmienić ją na opla senatora z końca lat osiemdziesiątych. To jest prawdziwy samochód
Dodane 23 lat temu
4,4
~Lorak
Sedan 3.0 E 180KM 132kW
Samochód jest wykonany świetnie, czuć komfort i dokładność wykonania.
Dodane 20 lat temu
~rooth@wp.pl
Sedan 3.0 i 156KM 115kW
Wielki przestronny wóz, ładnie sie prowadzi, a jazda nim potrafi dac sporo przyjemniości. Lecz rocznik który posiadam traktuje bardziej jako zamiłowanie niz pojazd do codziennego uzytkowania.
Dodane 20 lat temu
4,5
~fleetwood@interia.pl
Sedan 2.5 i 140KM 103kW
Za te puieniądze genialny sprzęt oferuje wysoki komfort podróżowania, niskie koszty eksploatacji, nie zamieniłbym go na inny

Usterki Opel Senator A

Liczba wpisów: 3

Opel Senator A – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~miszalak@wp.pl
Sedan 3.0 E 180KM 132kW
Porównując cenę do jakości, niezawodności i komfortu, dla mnie bomba! Trochę denerwuje zła wentylacja latem i niedogrzanie wnętrza zimą kiedy nie ma zainstalowanej klimy.
3,3
~rumcajs
Sedan 2.8 S 140KM 103kW
kocham to auto 3 litrowy silnik!!! gdyby nie jego wiek był by świetny
3,5
~samourai@lodz.cc
Sedan 3.0 E 180KM 132kW
auto nie dla mnie ani dla żadnego innego fanatyka sportowej jazdy, ale jeżeli komuś potrzebna wygodna pięcioosobowa limuzyna za małe pieniądze to nie musi dalej szukać
Dodane 25 lat temu
3,9
~swiziu84@tlen.pl
Sedan 2.2 E 115KM 85kW
z tyłu jak wiadomo kanapa a i 2,5metrowy facet nie będzie narzekal (Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów)
Dodane 17 lat temu