Lista ocen Opel Vectra B Sedan (416) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 834 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mati
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
W sumie, dynamiczne autko, silniki ECOTEC dobrze znosza wspolprace z porzadnymi instalacjami LPG. Jak na ta klase i pieniadze, oplaca sie - kupilbym jeszcze raz ale na pewno nie z przebiegiem wiekszym niz 180 tys.
Dodane 12 lat temu
~Mariusz
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
Pomimo niskiej ceny zakupu, to auto potrafi w dłuższym użytkowaniu nieźle dać po kieszeni. Co z tego, ze części są tanie, jak bez przerwy coś trzeba kupić za 50, 80,150 zł plus robota?!! O paliwie nie wspomnę.
Dodane 13 lat temu
~jason19@o2.pl pozdrawiam
Sedan 1.6 i 16V 101KM 74kW
za 3600 Euro nie kupiłbym lepszego i tańszego samochodu, jakosc bez zastrzerzen. Polecam wszystkim ten samochód, opinia niestety od użytkowników nie najlepsza jest ale to zależy co się trafi, kto to użytkował itd.
Dodane 17 lat temu
~Piotrek 508394165
Sedan 1.6 i 75KM 55kW
Za przyzwoite pieniądze (ja chce za moją 14500). otrzymuje się przestronny, ekonomiczny samochód, z trwałym i niezawodnym silnikiem. Generalnie przekonałem się do tego modelu i nastęny na pewno będzie taki sam.
Dodane 19 lat temu
~AREK
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
ZDECYDOWANIE DUZE SA ROZNICE CENOWE PORUWNUJAC DO NP.AUDI CZY VW,NIE MA SENSU PRZEPLACAC,TYMBARDZIEJ ZE TAM NAPRAWA ZAWIESZENIA TO POWAZNE KWOTY JAKIE TRZEBA WYLOZYC Z PORTFELA,A TUTAJ ZAWIESZENIE PROSTE I JEST OK!!!!!!!.
Dodane 19 lat temu
~SIM_PLUS...
Sedan 2.0 i 16V 136KM 100kW
Gdyby nie fakt iż przez dwa miesiące od zakupu auta wsadziłem w niego 9000zł. to pewnie ocena była by inna... Ale cóż jak patrzę na te wszystkie pochwały tego auta to pozostaje mi myśleć że poprostu miałem pecha...
Dodane 20 lat temu
~oplik
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
jakosc do ceny?? nie ma sie nad czym zastanawic, dalem za nie 20500, przyprowadzone z Niemiec, wyposazone w 4 poduszki, pelna elektryke, alufelgi, klimę, zadbane, bezawaryjne jak narazie , Niemiecka robota, to sie czuje
Dodane 20 lat temu
~Trinity
Sedan 1.8 i 16V 116KM 85kW
za w sumie niewielkie pieniadze mam niezawodne autko do tego wersje cd. wszystko jak to w oplu jest ładnie wykonczone, nie trzeszczy i wszystko działa jak należy. nie załuje ani złotowki wydanej na ten samochód.
Dodane 21 lat temu
~tomii
Sedan 1.6 i 16V 101KM 74kW
Moim zdaniem nie znajdzie się tak wszechstronnego auta za takie pieniądze na rynku wtórnym. Trzeba jednak znaleźć zadbany egzemplarz. Inaczej trzeba wydać ok. 5000zł na doprowadzenie auta do porządku.
Dodane 9 lat temu
~Kamil
Sedan 2.0 i 16V 136KM 100kW
Z tym wyposażeniem kupić samochód, sprowadzić, ponieść wszystkie koszty, włącznie z ubezpieczeniem i zmieścić się w 6000 zł? Czego chcieć więcej? Myślę, że przeżyje niejeden nowy samochód.
Dodane 10 lat temu
Opel Vectra B Sedan