Lista ocen Opel Vectra C Sedan (384)

4,6
~grzegorz206
Sedan 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW
bardzo fajny samochód, ładna sylwetka, przestronne i komfortowe wnętrze (wersja elegance), bardzo dobry silnik i przy tym ekonomiczny jak tą konstrukcję, wspaniałe zawieszenie, które w połączeniu z ESP ABSem jest chyba jednym z najlepszych
Dodane 20 lat temu
~Marek
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
Zamieniłem Octavie 2 1.9 TDI na Vectra C do lifcie. Porównując obydwa auta na plus dla Opla komfort jazdy i tu jestem najbardziej zaskoczony pomimo, że Skoda była tania w utrzymaniu, Vectra jest jeszcze bardziej ekonomiczna pod względem serwisowania. Jestem mile zaskoczony, auto pomimo, że bardziej kanciaste, jest po prostu lepsze.
Dodane 6 lat temu
~Luk
Sedan 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW
Samochód naprawdę godny polecenia. Fajnie się prowadzi, solidnie wykonany z bardzo dobrych materiałów, bardzo wygodny
Dodane 7 lat temu
4,4
~Patryk
Sedan 2.2 ECOTEC 147KM 108kW
Z czystym sumieniem mogę polecić ten model samochodu. Cena jest zróżnicowana.. od 8 do 14-15 tysiecy.. Jednak prawdą jest to, że czym droższy egzemplarz tym lepsza jakość. Sam się o tym przekonałem.
Dodane 9 lat temu
2,9
~Młody
Sedan 2.2 ECOTEC 147KM 108kW
Na pewno nie kupiłbym drugi raz sporą awaryjność dopiero po sporym nakładzie pieniężnym spełnia oczekiwania przy zakupie na pewno trzeba szukać dobrego elektryka bez wizyt u niego się nie obejdzie uważać na skóry wiadomo lepiej wyglądają ale w moim przypadku strasznie delikatne wsumie aby miało należycie wyglądać to przednie fotele do ponownego obszycia lubi pić olej zwłaszcza gdy lubi się dynamiczna jazdę
Dodane 3 lata temu
4,2
~wojsku@op.pl
Sedan 1.9 CDTI 150KM 110kW
Myślę, iż jest to najmocniejsza strona tego auta. Dość duża bo wynosząca 150kM Vectra nie ma najmniejszych problemów z wyprzedzaniem nawet na 6-tym biegu. (Silnik)
Dodane 19 lat temu
4,2
~Fizjoterapeuta
Sedan 1.9 CDTI ECOTEC 120KM 88kW
Ogólną oceną zdecydowanie może być 4. Samochód kupiony był po rabacie ze względu na wyprzedaż modelu. Następnym miała być Insignia. Jest kilka elementów słabszej jakości, ale za tamtą cenę nie należało narzekać. Bardzo wygodny, obszerny z ustawnym bagażnikiem. W sam raz dla rodziny "liczącej się z groszem".
Dodane 11 lat temu
4,6
~Bart
Sedan 1.9 CDTI 150KM 110kW
Musze dodac ze posiadam angielska wersje VECTRY sprzedawana w Anglii pod nazwa Vauxhall, jak narazie samochodzik nie sprawil mi zadnych problemow, godny polecenia,
Dodane 18 lat temu
~pawelboos@vp.pl
Sedan 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW
mysle ze za takie pieniadze to jest godny polecenia samochod. auto bezawaryjne, ciche i ekonomiczne. Jezeli chodzi o wyglad moim zdaniem jest duzo ladniejszy od kilku konkurentow w tej klasie..
Dodane 17 lat temu

Usterki Opel Vectra C

Liczba wpisów: 127

Opel Vectra C – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

3,9
~mariusz
Sedan 3.2 i V6 24V 211KM 155kW
gdyby nie ta skrzynia powiedzialbym ze to fajny duzy bezpieczny rodzinny samochod kupil bym jescze raz ale nie w automacie
Dodane 15 lat temu
Opel Vectra C Sedan