Lista ocen Opel Vectra C Sedan (384)

3,1
~Rozczarowany
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
Auto bardzo wygodne, dużo miejsca w środku lecz na niską ocenę ma wpływ mułowaty silnik i ciągłe usterki związane z układem zapłonowym i praca silnika.
Dodane 7 lat temu
4,1
~tomy1939
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
No i tutaj jest mały mankament,ponieważ bierze mi troszkę oleju,ale że przy zakupie od niemieckiego dilera utargowałem sporą gotówkę,więc te pieniądze będę musiał zainwestować w usunięcie tej awarii. Moc silnika nie jest może porywająca,natomiast jak już się rozkręci to wyciąga całkiem ciekawe prędkości. (Silnik)
Dodane 13 lat temu
4,5
~bartekm85
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
Całościowo samochód robi dobre wrażenie. Jest duży i komfortowy, z zewnątrz dobrze się prezentuje, a wewnątrz też nie można mu niczego złego zarzucić. Ja jestem zadowolony.
Dodane 8 lat temu
4,5
~PP
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
Zaplacilem 30.000. Mysle ze to bardzo optymalne rozwiazanie. Komfort rewelacja, prezencja tez rewelacja ( jeszze trafilem czarny) Przyjemnosc z jazdy ogromna. Polecam bardzo. Dlugo sie zastanawialem i na szczescie zdecydowalem sie na zakup. Warty kazdej zlotowki. Super samochodzik.
Dodane 17 lat temu
3,5
~michal
Sedan 2.0 DTI ECOTEC 100KM 74kW
silnik pracuje dobrze,po zmianie swiec na bosha odpala zawsze za pierwszym razem,rowna praca,dobrze przyspiesza (Silnik)
Dodane 17 lat temu
4,7
~TEDI
Sedan 1.9 CDTI 150KM 110kW
Opel Vectra 1,9 CDTI jest najlepszym samochodem jakim kiedykolwiek jeździłem i na razie ani myśle zmieniać go na inny model. Chyba, że...pojawi się Vectra D.
Dodane 19 lat temu
~Voli
Sedan 1.8 ECOTEC 122KM 90kW
Daje 4, są lepsze samochody ale Vectra jest naprawde fajnym autkiem. Bałem się Opla. Teraz POLECAM
Dodane 16 lat temu
4,1
~Grzegorz C
Sedan 2.0 DTI ECOTEC 100KM 74kW
Jest to moja 2 vectra, jeździło się dobrze, na trasach całkiem przyjemnie, w miare komfortowe auto. Niestety gdyby nie usterkowość nie musialbym zaniżyć oceny, jednak częste naprawy w serwisie zmuszają mnie do pozbycia się samochodu. Mówię niestety, bo wcześniej było całkiem fajnie, może to wina naszych polskich dróg.
Dodane 19 lat temu
3,3
~frugemi@interia.pl
Sedan 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW
Samochód komfortowy,mało spalający.dużo kosztujący i drogi w eksploatacji!
Dodane 20 lat temu

Usterki Opel Vectra C

Liczba wpisów: 127

Opel Vectra C – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

2,9
~spring
Sedan 2.2 DTI ECOTEC 125KM 92kW
Elektonika na szynie CAN, może i nowoczesne ale czy dobre i tanie w diagnostyce ???
Dodane 14 lat temu
Opel Vectra C Sedan