Lista ocen Peugeot 5008 II Crossover Facelifting 1.6 PureTech 180KM 132kW od 2020 (4)

4,4
~ms
Crossover Facelifting 1.6 PureTech 180KM 132kW
Bardzo wygodne, przestronne, oraz przyjemne w prowadzeniu auto na dłuższe trasy ale nadaje się również do miasta gdyż jak na swoje gabaryty jest bardzo zwrotne. skrzynia 8 biegowa jak i silnik współpracują z soba świetnie, świetna alternatywa dla sharana, tourana oraz s maxa
Dodane ponad rok temu
4,7
~roxton
Crossover Facelifting 1.6 PureTech 180KM 132kW
Bardzo dobre auto. Silnik 1.6 PureTech bardzo fajny w połączeniu z skrzynią EAT8 (klasyczny hydrokinetyk). Auto bezawaryjne, bardzo wygodne w długie trasy. Mam wersję GT Pack z dodatkowym wyciszeniem i akustycznymi szybami - na trasie rewelacja. Do tego system audio Focal, fotele z masażem, świetne światła LED i wiele innych bajerów. Ogólnie polecam, ale tylko z tym silnikiem (diesle mają problemy z AdBlue i DPF a 1.2 jest za słaby).
Dodane 3 miesiące temu
4,6
~jeszczefan5008
Crossover Facelifting 1.6 PureTech 180KM 132kW
Cudowny Cross dla rodzin. W zasadzie wszystko na plus poza może sterowaniem. Wszystko na dotyk to jest dramat.
Dodane 10 miesięcy temu
4,6
~Artur
Crossover Facelifting 1.6 PureTech 180KM 132kW
bardzo wysoko oceniam to auto po roku użytkowania, bardzo przyzwoita dynamika a przy tym spalanie i ogromny komfort podróżowania w tym zwłaszcza dla kierowcy - po 6-7 godzinach jazdy niemal non-stop bez wyraźnych oznak zmęczenia. Mała kierownica i układ kokpitu to genialne rozwiązania - wreszcie nie mam problemu z ustawieniem kierownicy tak, żeby nie zasłaniała połowy pulpitu
Dodane 2 lata temu
Peugeot 5008 II Crossover Facelifting