Ocena kierowcy - Peugeot Partner I

YaesoO czepilpiotr@poczta.onet.pl, 24 lat temu
Silnik 1.4 75KM 55kW
Rok produkcji 1999
Peugeot Partner I 1.4 75KM 55kW 1996-2011 - Oceń swoje auto
A postawię tą piątkę, ale trochę będzie naciągana. To tak na zachętę dla chłopaków z firmy Peugeot - niech jeszcze trochę dopracuję Partnera.
Ale jeździ się naprawdę wyśmienicie
przede wszystkim nigdy mnie nie zawiódł
działa w miarę poprawnie dopiero po przejechaniu kilku kilometrów, ale i tak pozostawia trochę do życzenia
jak dotąd nie siedziałem jeszcze w samochodzie, który lepiej by mi się prowadziło. Tu bezsprzecznie piąteczka
wyjątkowo duża widoczność, potężna przednia szyba sporo oddalona od kierowcy. Faktem jest - jak zauważyli moi poprzednicy, że te słupki są trochę za grube. Ale i tak stawiam piąteczkę
żadnych problemów przy wsiadaniu, wysoko i wygodnie się siedzi, całe mnóstwo schowków i genialne(!!!) kieszenie na duże nawet butelki w drzwiach.
jest to jedyny samochód z czterch jakimi jeżdżę, który gdy mu wyłączę nawiew to naprawdę nic się nie dostaje z zewnątrz. Jest to bardzo przydatne np. w sytuacji gdy jedzie się za jakimś starym kopcącym dieslem
niczym nieograniczona. Po prostu OTCHŁAŃ
raczej głośny niestety - ale w sumie to przecież auto dostawcze z założenia a nie osobówka
nie robiłem nigdy testów, ale wydaje mi się, że w normie
no niestety jest stanowczo za drogi
wieczny problem z poduszką powietrzną, ale tu bym winę raczej zrzucił na serwis. Fotel kierowcy trochę się buja w przód i tył mimo wizyty w serwisie. Spryskiwacze są beznadziejne.
żadnych poważnych usterek nie miałem, a przejechałem już 72 000 km
Peugeot Partner I