AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
oceny Plymouth
4,9
~PeteSh
Van 3.3 i V6 160KM 118kW
Ten samochód sporo pali, ale poza tym nie ma wad. Służy mi dzielnie, mimo że nie należę do osób, które pieszczą się ze swoimi brykami. Kocham to auto i po 18 latach użytkowania nadal nie potrafię się z nim rozstać.
10 lat temu
3,2
~mati3121
Van 3.0 V6 SE 158KM 116kW
Auto jest niesamowicie komfortowe.Częstość awarii oraz ceny części potrafią zrujnować nawet zamożnych WIELBICIELI amerykańskich aut.Teraz rozumiem dlaczego tak piękne i komfortowe auta można kupić całkiem niedrogo, resztę nabywca dopłaci w serwisie podczas przeglądów.
4,8
~dareczekn@poczta.onet.pl
Van 3.3 i V6 160KM 118kW
Jest to idealny samochód dla osób ceniących WYGODĘ i dla tych którzy już mają dosyć palenia gum. przy ruszaniu spod świateł, przy jeździe po mieście i na trasie nie jest napewno zawalidrogą a czasami nawet.......ale nie przesadzajcie miejcie litość dla skrzyni biegów, oszczędzajcie ją a napewno wam odpłaci bezawaryjną pracą
3,9
~Andrzej
Van 3.0 V6 SE 158KM 116kW
No co tu mowic.Auto jak auto.Mnie cieszy to,ze jest wygodne,bo duze.Ponadtto skrzynia atomat,a to super wygoda.Tylko ten sie z tym nie zgodzi,co nigdy nie jezdzil atomatykiem.Jezde tym autem po Florydzie,nie wiem jak byloby w Polsce,Napewno wsadzil bym gaz,ale tutaj to niemozliwe.Cena tez nie za duza.Za czteroletniego vena z przebiegiem 95 tys km,zaplacilem w zl,okolo 25 tys .Oczywiscie inne relacje cen w Polsce niz w USa.
4,7
~Cancer
Plymouth Colt
Coupe 1.8 95KM 70kW
Moc 145KM jest wystarczajaca dla tego sportowego auta. Trzyma się drogi znakomicie. Autromat chodzi bez zarzutu, a klimatyzacja i nawiewy z ich mozliwością róznorodnej regulacji zadowolą najwybredniejszych. Na trasie pali do 7 litrów. Czego więcej potrzeba ?
4,7
~phumagmar@poczta.onet.pl.
Van 3.8 180KM 132kW
Te Vany to sprawdzone samochody na długie trasy jak i w mieście . Ja durzo jeżdże w mieście na tempomacie bo i tak nie ma się gdzie rozpędzić w Warszawce . Wersja LE AWD 4x4 z podwójną klimą i flitrem Antypyłowym jest w dechę . Jedyna wada tych Vanów to : Astrologiczna cena za nowy egzemplaż , przy tak dużym silniku potrzebna jest dodatkowa chłodnica dla chłodzenia oleju skrzyni giegów .
4,5
~jacekada@msn.com
Van 3.0 V6 SE 158KM 116kW
NIE KUPIE WIECEJ OSOBOWEGO AUTA. Minivany to super wozy.Jazda naprawde jest przyjemnoscia. Cisza ,klima,duzo przestrzeni i niezle przyspieszenie.Co do zuzycia paliwa to wcale nie jest wysokie,w przeliczeniu na litry to okolo 10 na trasie(110km/h) i 12 l w miescie.
4,4
~Domino868@tlen.pl
Van 3.3 i V6 160KM 118kW
Mam go od roku.Jak na razie jestem zadowolony,tylko czasami wycieraczki włącząją się bez powodu.Bardzo dobrze wyciszony,mocny silnik,komfortowy,idealny na dalekie trasy,wygląd zwracający uwagę.Polecam.
4,1
~jacek_ostalczyk
Plymouth Voyager II
Van 2.5 96KM 71kW
wyjatkowe auto trafilo mi sie biale w czerwonych pluszach - swietn skrzynia i uklad napedowy.malo dynamiczny ale oszczedny i wygodny
5 lat temu
4,2
~kamil
Plymouth Colt
Coupe 2.0 125KM 92kW
jesli mial bym propozycje kupic taki sam to bez zastanawiania bym to zrobil
16 lat temu
4,0 (56 ocen)