Lista ocen Renault 19 II (350) - Całokształt

Na liście zabraknie 368 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~maras
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Jestem bardzo zadowolony. Samochód ładny, wygodny, trwały i ekonomiczny. Brak mu sportowej żyłki, ale za to bardzo dobry do zwykłej eksploatacji. Ma parę mankametów, które jednak można zaakceptować bo są zdominowane przez zalety :)
Dodane 20 lat temu
~Adao
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
Doskonały samochód w relacji do jego ceny. Po otwarciu granic coraz popularniejszy Stosunkowo tanie w eksploatacji- pod warunkiem że będziemu kupowali oryginalne części poza serwiami (tam ceny są kosmiczne) Gorąco POLECAM !!!
Dodane 20 lat temu
~rav232@wp.pl
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
mam ja juz 16 m-cy i jestem zadowolony, wiadomo ma swoje mankamenty( odbijanie sie deski w szybie przedniej, cholerna miekkosc zawieszenia- co czasami jest niezlym plusem) ale jak za te cene auto jest naprawde niezle
~Ryjec
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Wózek relatywnie duży, stosunkowo oszczędny. Trzeba tylko znać dobrego mechanika to nie będzie robił niespodzianek. Części mimo tego drogie, ale podróby też spełniają swoją rolę a to auto proste jak cep w budowie.
~szrawa@poczta.onet.pl
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
Generalnie jest to dobry samochód, jednak ze względu na swój wiek (10 lat) wymaga częstych wizyt w warsztacie, co powoduje, że jest drogi w utrzymaniu. ostatnio ciągle cos sie dzieje z elektryką (drobiazgi, ale uciążliwe)
~cza.cza@interia.pl
Hatchback 1.4 i 80KM 59kW
Jestem drugim właścicielem, użytkuje samochód od 1997 roku. Jestem zadowolony, nie sprawił mi nigdy niespodzianki na drodze. Wymieniałem tylko te części, które wykazywały naturalne zużycie. Uważam, że jest to udany model samochodu.
~kaczmarczykjw@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
wykonanie wnętrza nie najlepsze,plastykowe elementy skrzypią,zawieszenie ma tendencje do stuków,uciążliwy dostęp do akumulatora,odkręcają sie sworznie prowadnic drzwi, gdybym jeszcze raz podejmował decyzję o zakupie to byłaby inna
~dolar_s@tenbit.pl
Hatchback 1.7 i 75KM 55kW
auto nieprzeciętnie niskiej jakości wykonania co powoduje tak duzą awaryjność poszczególnych elemetów,oraz niezadowolenie jego właściciela---nadmieniam ze usterek było więcej,lecz nie chce mi sie teraz o tym pisać :)
~wojtusk@poczta.fm
Hatchback 1.8 i 110KM 81kW
za niewielkie pieniądze można mieć wygodny, szybki i dynamiczny (min. silnik 1.8 - 95KM) samochód z bardzo dobrym wyposażeniem. PODSUMOWUJĄC: P O L E C A M - to już kolejna moja Renówka - ta obecnie z konieczności.
Dodane 23 lat temu
~J.Derwisz
Hatchback 1.4 i 80KM 59kW
220000 bez poważniejszych awarii. Średnie zużyie paliwa mierzone na ostatnich 120000 6.8l/100km. Wysoki komfort. Dobre wyposażenie w stosunku do innych marek w tym przedziale cenowym. ZERO ZAINTERESOWANIA ZŁODZIEI !!!
Dodane 23 lat temu