Lista ocen Renault Clio II Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW 2002-2010 (39) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 41 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Marco
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Mam wersję z klimatyzacją elektroniczną. Działa bez zarzutu, chociaż mogłaby być wyposażona w czujnik słońca przed przednią szybą. Zimą nigdy nie zaparowały mi szyby, w czym bardzo pomaga przycisk który włączna klimę i maksymalny nawiew na przednią i boczne szyby. Klimatyzacja włącza się tylko wtedy kiedy na prawdę jest taka potrzeba, co pozytywnie wpływa na spalanie. Funkcja recyrkulacji powietrza w kabinie działa bardzo dobrze.
Dodane 20 lat temu
~Renomaniak
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Mam klimatyzację automatyczną , jest naprawdę oki , przycisk do odparowania szyb - para z szyby przedniej znika już po kilkunastu sekundach ! Ogrzewania jeszcze dokładnie nie miałęm okazji sprawdzić ( auto mam od kwietnia ) ale na lato jest ok :D
Dodane 20 lat temu
~bocian
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
w zimie komputer czeka az podgrzeje sie silnik i dopiero wtedy uruchamia ogrzewanie wnetrza (nie wieje zimnym powietrzem!), w lecie odpala klimke i nie wiejej super zimnym tylko dostosowuje do temp. jaka wybral uzytkownik. BAJER!
Dodane 22 lat temu
~wiwada
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
mniejsza szyba przednia powoduje, że auto nie nagrzewa się tak, jak 206, do tego, tu mam klimatronik i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń, ustawiam temperaturę i zapominam o problemie i zimą i latem
Dodane 11 lat temu
~Dag
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
To właściwie mój jedyny problem z tym autem. Ogrzewanie ustawione na maksymalną wartość zimą nie daje na tyle ciepła, żeby zdjąć kurtkę w samochodzie. Pojawia się także problem z zaparowywaniem szyb.
Dodane 15 lat temu
~losieknsx@op.pl
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Chlodzi bardzo, bardzo dobrze (ponizej minuty w upalne dni do pelnego schlodzenia). W zimie mozna sie przyczepic do powolnego nagrzewania - ale nie ma to jak diesle.
Dodane 17 lat temu
~zepter
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Wentylacja słaba - przepustnica kabina/nogi/szyby potrafi się przekręcić i wtedy nic nie ustawimy, ale na sprytnego idzie to samemu naprawić.
Dodane 14 lat temu
~miłosz
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
z klimą w lecie super, w zimie stosunkowo dosyć powoli sie rozgrzewa, jednak jeslipada deszcz to nie ma problemu z zaparowanymi szybami
Dodane 16 lat temu
~seeboo
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
Ogrzewanie wydajne, klimatyzacja bardzo dobra, trochę słabo chłodzi, ale to najprawdopodobniej jest spowodowane potrzebą jej nabicia.
Dodane 15 lat temu
Dziennik kosztów dla Renault Clio II Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
~shimmaj
Hatchback 1.5 dCi 80KM 59kW
jak na razie super szybko odparowują szyby nagrzewa sie tez "normalnie" klimy nie sprwdzilem w warunkach bojowych bo zimno
Dodane 17 lat temu
Renault Clio II Hatchback