Lista ocen Renault Espace II (25) - Ergonomia

Na liście zabraknie 74 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~UHU
Van 2.8 V6 150KM 110kW
Wysoki kierowca ma problem z nogami - nawet przy maksymalnie odsuniętym fotelem nie są w idealnej pozycji do jazdy - przy dłuższej jeździe mogą boleć. Radio na szczęście można sterować pilotem z kierownicy, bo jest stanowczo za nisko. Trzeba mieć dosyć długie ręce, żeby z wygodnej pozycji za kierownicą bez odrywania pleców od fotela ustawić lusterka.
Dodane 15 lat temu
~grzegorzwlodarczyk77@o2.pl
Van 2.0 101KM 74kW
za nisko radio-trzeba mieć wprawe zeby nie odrywać wzroku od jezdni no i w ostatnim rzedzie siedzeń troche mało miejsca nawet jak drugi rzad cofniemy na maxa do przodu-ale wg mnie ogólnie niezle ! pierwsze wrażenie z jazdy-jak małą cieżarówką przez odległość od kierownicy do przodu sam.
Dodane 17 lat temu
~PaBlOs
Van 2.2 110KM 81kW
Z punktu widzenia kierowcy większość rzeczy jest pod ręką, bez problemu można intuicyjnie znaleść wszyskie przłączniki. Problemem jest tylko bardzo nisko umieszczone miejsca montarzowe na radio. Ilość schowków i ich pojemność jest jak dla mnie rewelacyjna.
Dodane 16 lat temu
~Adam okolice wawrszawy mmm500@wp.pl
Van 2.8 V6 150KM 110kW
mysle ze jak na pojazd z lat 90 wszystko jest na swoim miejscu.... nie jest spod sierpa jak duzy fiat czy CC ma sliczna bryle..... no i opel 6 lat pozniej zastosowal lusterka w vectrze takie jak w escepe.....:)
~BeRy 24
Van 2.2 110KM 81kW
jego wnetrze jest w miare intuicyjne, prawie wszystko jest w zasiegu reki, kilka pojemnych schowkow :P mam lekkie zastrzezenia do umiejscowienia przelacznikow od elektrycznych szyb i klamek w drzwiach :p
Dodane 16 lat temu
~jarek_dc@poczta.onet.pl
Van 2.2 110KM 81kW
Dla mnie super lubię przestronne auta ( tylko radio, ale moje ma pilota przy kierownicy wiec nie przeszkadza mi jego umiejscowienie)
~Maciek
Van 2.8 V6 150KM 110kW
Staranne wykonanie, mimo uolywu czasu nic nie skrzypi, nie trzeszczy, wiekszosc przelacznikow jest na swoim miejscu (czyt. pod reka)
Dodane 20 lat temu
~Piotr
Van 2.1 TD 90KM 66kW
mój model nie ma podłokietników, jedyny ból, troche dziwne rozwiąznie przy dzwigni zmainy biegów, można przeżyć
Dodane 21 lat temu
~kojo.74@vp.pl
Van 2.2 110KM 81kW
radio tragedia za nisko pilot na kierownice pioneer prawie nie działa trzeba odsuwac prawa noge
Dziennik kosztów dla Renault Espace II
13,6
~trster
Van 2.2 110KM 81kW
umiejscowienie przycisków mało intuicyjne, radio w niefortunnym miejscu
Dodane 10 lat temu