Lista ocen Renault Espace II (36) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 63 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Adam okolice wawrszawy mmm500@wp.pl
Van 2.8 V6 150KM 110kW
JAKOSC DO CENY TAK?? PO 1 TANI SAMOCHOD W ZAKUPIE A 6 OSOB MA KOMFORT Z BOENINGA 737.... 2 NIE MAMY KLOPOTU ZE ZNALEZIENIEM DOBREGO BLACHARZA.... PREDZEJ SZKUTNIKA:) CZESCI ZAMIENNE HMM NO NIE SA TAKIE JAK DO GOLFA CZY BMW... ALE ZA TO RENUWECZKI NIE ZAWINA NAM POD NAJBLIZSZYM MARKECIE:) I ESCEPE NIE WYSZLO W ILOSCI 1,5 MILIONA EGZEPLAZY:) WIEC TE CENY MUSZA BYC TROSZECZKE WIEKSZE..... ALE DA SIE ZYC..... POLECAM TO AUTO MLODEMU CZLOWIEKOWI,...
Dodane 19 lat temu
~UHU
Van 2.8 V6 150KM 110kW
Moim zdaniem przy używanym dobrze - można znaleźć dobre egzemplarze, ale raczej nie u handlarza. Jeśli chodzi o nowe to cena dosyć wysoka - ale jak kogoś stać na takie auto w zamian dostaje komfortowy samochód.
Dodane 15 lat temu
~Przeczytaj:)
Van 2.2 110KM 81kW
Nie jest to auto wytrzymałe na nasze drogi niektorzy mowia ze jest, no moze- ale moj egzemplarz nie :P za kwote 9tys juz go kupimy wiec powiem tak mysle ze warto:)
Dodane 18 lat temu
~PaBlOs
Van 2.2 110KM 81kW
Jeden w ziększy plusów tego autka... sprowadony model moża kupić za 5 - 6 tys. jeśli chodzi o takiego VANA to fajna cena, przy tym co potrafi to dorba cena
Dodane 16 lat temu
~BeRy 24
Van 2.2 110KM 81kW
rocznik, przebiegi, silniki, gabaryty ... uwazam ze cena jest odpowiednia dla tego auta :) ale kolejne inwestycje dotyczace napraw ... szkoda gadac :/
Dodane 16 lat temu
~adam
Van 2.1 TD 88KM 65kW
Obecna cena samochodu jest niewielka ze względu na wiek. Niewielka ilość elektroniki czyni go lepszym od tych nowszych modeli.
Dodane 11 lat temu
~grzegorzwlodarczyk77@o2.pl
Van 2.0 101KM 74kW
ja zapłaciłem 6tyś za 93rok ale był troche zaniedbany(zawieszenie zrobiłem dla swojego bezp.)włozyłem ok 900 przez 2lata
~Wojtek.wojciech -kaszycki @wp.pl
Van 2.8 V6 150KM 110kW
ZA Espaca 95 r dałem 8500 tys z opłatami auto sprowadzone z Niemiec. Za te pieniądze naprawdę warto kupic to autko.
~dmb5@wp.pl
Van 2.2 110KM 81kW
najtanszy europejski van sporo cześci pasuje od reno 25 i trafika ze to wpływa na oszczednosc przy zakupie czesci
Dodane 20 lat temu
~sylwekszczucki4931@gmail.com
Van 2.8 V6 150KM 110kW
tani samochód w zakupie a jeśli trafi się egzemplarz zadbany to długo posłuży właścicielowi