Myślę że jest to bardzo udany samochodzik faktem jest żę cena jest wysoka i mogli by się pokusić o lepsze materiały w wewnątrz i poprawić kompetencie mechaników w SERVISACH.
A byłbym zapomniał przednie siedzenia niemają podparcia tylko to mnie denerwowało.
Lepszego silnika jeszcze nie miałem czysta poezia a skoro przy tym przebiegu nic mu niedolega a i oleju nie pobiera
co 60tys wymiana filtra i oleju przy 200tys.czujnik cisnienia oleju pozatym to już sama rozkosz
Komfort pełen i przytym świetnie trzyma się drogi przy 230tys.wymieniłem amortyzatory wszestko inne jest do dziś w świetnym stanie i dziwię się oceniającemu panu nowakowi bo takich głupot niesłyszałem od żadnego użytkownika a jeśli chodzi o zamienniki to są tylko w sklepie a nie na złomie bo tych aut to tam jeszcze niema i jeszcze długo niebędzie
Siedzi się wysoko co zatym idzie widać dobrze ,napoczątku trzeba się przyzwyczaić do oddalonej szyby pszedniej
jak dlamnie jest OK.
Klima jest OK., w zimie wolno się nagrzewa lecz można to zrozumieć bo auto jest większe od przeciętnej oso.
Niewiem na co można było by tu ponażekać , może nato żę niema bufetu.
zastanawiam się znowu nad oceniającym Nowakiem bo umnie przy 200km/h szumi jak u żony w pasacie przy 120na godzine i co ciekawe umnie nic nie trzeszczy i nie piska niewiem może to mnie się trafił taki udany model ot mam szczęście.
Spala średnio 11-11,5l/100km.myślę że jest to niedużo jak na wyposażenie i wielkość auta psuć się niepsuje lecz upszedzam trzeba parzeć na ręce SERVISOM bo z jakością uług niejest najlepiej a ceny mają naprawde wysokie a kompetencie nie!
Przy nowym myślę że jest żle lecz zbiegiem czasu wygląda to ciekawie.
Poza przeglądami nić poważnego mnie się niepszytrafiło a przy moim pszebiegu można to wytłumaczyć albo szczęściem albo udanum modelem
brak
Renault Espace III Van 3.0 V6 24V 190KM 140kW 1998-2002