Oceny Renault Megane I Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW 1996-2001

Najnowsze oceny Renault Megane I Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW 1996-2001

3,2
~vster; VECTOR10@POCZTA.ONET.PL
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
bardzo szybki i ładny samochód. nie kupił bym go z innym silnkiem. 150 koni wynagradza ceny cerwisu i drobne usterki. na światłach można zostawić więszość aut (także "teoretycznie" mocniejsze wozy jak np. niektóre v6) silnik kręci się do 7 tyś i równomiernie przyspiesza w całym zakresie. wdepnięcie gazu przy 180 km/h nadal wciska w fotel!! rasowy klang i bezpieczne nadwozie (**** w teście euroncap) niestey trzeba się pogodzić z drogimi...
Dodane 22 lat temu
4,1
~Megi
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
Jestem posiadaczem tego auta już 8 rok i niestety czas na nowszy model przez te 8 lat i przejechaniu prze zemnie 180tysięcy stan na dzień dzisiejszy 269tk mogę wiele się wypowiedzieć - Ale roztaję się z żalem i sentymentem .Bardzo dobry samochód mimo kilku drobiazgów ale to każdy pojazd ma swoje "ALE"
Dodane 11 lat temu
2,5
~Nigdy więcej Renault
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
Było to moje pierwsze auto. Jednak trafił mi się jakiś felerny egzemplarz. Auto częściej było u mechanika niż na drodze. Gdyby nie autocasco na samą tylko lawetę wydałbym podcasz 4 lat połowę jego wartości. Absolutnie odradzam. Jak ktoś chce auto o sportowych zapędach za niewielkie pieniądze, proponuję Celicę. Nie popełniajcie mojego błędu
Dodane 15 lat temu
3,8
~Grzegorz
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
ogólnie autko ok. poza drobiazgami typu gubienie kodu przez kluczyk,wadliwej klapki recyrkulacji powietrza,spalanie nie małe ale bez tragedii,za to frajda z jazdy - ogromna! na drodze mimo wieku nie ustępuje innym samochodom -trzyma szyk,nie trzeba sie wstydzic.
Dodane 17 lat temu
4,2
~cobweb@kki.net.pl
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
miałem wczesnie parę autek i zawsze nowych i musze powiedziec ze za te pieniadze jest idealny a zwłaszcza dla spokojnych ludzi - coprawda idzie ostro ale jest bardzo ni precyzyjny - chamulce doskonale ale przy poslizgach dobre zawieszenie - pomaga wyprowadzic samochod -zwłasza zima - latem jest za mieko....
Dodane 23 lat temu
3,8
~pakos99@op.pl
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
jazda megana sprawia wiele przyjemnosci glownie za sprawa silnika. jak chcesz kupic to szukaj topowej wersji 2.0 16V slabsze modele sa do d..y
Dodane 16 lat temu

Usterki Renault Megane I

Liczba wpisów: 100

Renault Megane I – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,3
~RaVs1986
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
Ogólnie to to auto pomimo swoich wad jest najlepszym samochodem jakie miałem
Dodane 16 lat temu
3,9
~smoon
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
autko godne polecenia np jako drugie w domu , albo dla młodej osoby ale z głową jeśli chodzi o taki silnik ..
Dodane 17 lat temu
4,5
~P.
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
Najlepszy zakup w moim życiu! Meganka coupe, mimo dość dużego silnika, pali bardzo mało, no i jest czym uciec ze 120KM;-)
Dodane 18 lat temu
3,9
~t_omeq@interia.pl
Coupe 2.0 i 16V 150KM 110kW
Przyjemny samochód dla ludzi ceniących dobre osiągi i (pomimo zawieszenia) komfort. B. niskie zużycie paliwa jak na takie osiągi.
Dodane 22 lat temu
Renault Megane I Coupe