Oceny Seat Toledo III 1.6 102KM 75kW 2004-2009

Najnowsze oceny Seat Toledo III 1.6 102KM 75kW 2004-2009

4,6
~KOS
Sedan 1.6 102KM 75kW
Chciałem kupić dobre auto rodzinne, komfortowe, bezpieczne i w przyzwoitej cenie i Toledo wszystkie te cechy posiada. Przed zakupem przeczytałem i przestudiowałem wszystkie możliwe testy i opinie o tym samochodzie dostępne w internecie. Większość z nich jest pochlebna, lecz większość ośmiesza wygląd Toledo. Oceniającym \"testerom\" nie pasuje wygląd samochodu. No i racja nie jest podobne do I i II edycji,i właśnie dlatego mi się podoba...
3,4
~Marcin
Sedan 1.6 102KM 75kW
Brzydki ale pojemny, przy moich 182 cm i 95 kg idealne wyprofilowane fotele, niestety silnik nie tak wytrzymały jak o nim wszyscy piszą. Jazda miejska plus 30% poza miastem po 250 tysiącach km pękły pierścienie i silnik umarł.
Dodane 2 miesiące temu
4,2
~Shrek82
Sedan 1.6 102KM 75kW
Autko użytkuje już prawie 10 lat jeśli zastanawiasz sie czy kupić dany model z czystym sumieniem polecam. Zdarzają sie małe usterki ale nigdy nie miało to wpływu na mobilnośc auta. AAuto jest naprawde tanie w utzymaniu. co mnie w nim irytuje co mi przeszkadza to widocznośc,mało mocy i podłokietnik który jest kompletnie bez urzyteczny. Jazda tym autem to przyjemnośc świetnie sie prowadzi gorąco polecam
Dodane 5 lat temu
4,4
~Marcin
Sedan 1.6 102KM 75kW
Generalnie jestem bardzo zadowolony, obecnie zastanawiam się nad zmianą na innego Seata lub Skodę z silnikiem benzynowym, ale jak się okazuje do silników TSI nie ma sensu zakładania LPG. Więc chyba z powodu braku problemów z tym samochodem nie będę kombinował i go zostawiam na przynajmniej rok. Obecnie w cenie 50-60 tyś i tak nie dostanę nić lepiej wyposażonego, niż to co mam.
Dodane 12 lat temu
~BOGUSŁAW
Sedan 1.6 102KM 75kW
BARDZO DOBRE AUTO DLA RODZINY, OSZCZĘDNE(Z LPG), PAKOWNE, NIETUZINKOWY WYGLĄD TO TYLKO ZALETA! PROWADZENIE EXTRA, SPALANIE W NORMIE PRZY LPG TO JUŻ W OGÓLE EKONOMICZNE AUTO. SILNIK 1,6 WPROST WYMARZONY DO LPG, ŻADNYCH PROBLEMÓW, MOGŁOBY BYĆ TROCHĘ WIĘCEJ MOCY ALE DO \"NORMALNEJ\" JAZDY OK. PROWADZENIE EXTRA, OGÓLNIE REWELACYJNY SAMOCHÓD!
Dodane 12 lat temu
~marioo
Sedan 1.6 102KM 75kW
Oryginalny samochód - inny niż pozostałe, doskonały dla rodziny 2+2. Ludzie się pozytywnie oglądają. Połączenie stylu seata z potrzebą przestrzeni i funkcjonalności auta rodzinnego. No i ten kształt -można się zakochać
4,8
~mjareq
Sedan 1.6 102KM 75kW
Ogólnie rzecz biorąc samochód bardzo fajny, ma oczywiście swoje wady, ale plusów jest o wiele więcej. W moim przypadku kupując ten samochód miałem świadomość co kupuje i do czego będzie służyć. Jak na razie się nie zawiodłem, jestem bardzo zadowolony.
~Ninja
Sedan 1.6 102KM 75kW
wygodne i w miarę ekonomiczne auto dla 4-ro osobowej rodziny z furą bagażów :) szkoda że do 2.0 FSI nie można założyć instalacji SGI bez utraty gwarancji - bo silnik 1.6 jest zdecydowanie za słaby. Kilka upierdliwych drobnych usterek tylko troszkę psują dobre wrażenie. Auto jest piękne i się wyróżnia. W miarę fajne audio - tylko kto i po co wymyślił gwizdki w drzwiach nie skierowane w kierunku uszu ????
Dodane 17 lat temu
4,2
~Lukaszo
Sedan 1.6 102KM 75kW
Mimo wszystko naprawdę świetne autko. Jedna uwaga - opony letnie, na których przyjechał z Hiszpanii, totalnie się nie nadają na nasz "początek zimy". Zaspałem ze zmianą opon w efekcie czego musiałem spychać Toledo ze skrzyżowania (było minimalnie pod górkę) - nie pomogło odłączenie TCS, koła miały totalne 0 przyczepności. Na zimówkach (Michelin Alpin) trzyma się drogi rewelacyjnie. I co ciekawe - pali ok. 10% mniej...
Dodane 18 lat temu
~diabeł
Sedan 1.6 102KM 75kW
chyba nie ma obecnie piękniejszego samochodu na rynku, byłem zdecydowany na 100% na golfa V ale przypadkowo znalazłem się w salonie seata i zachorowałem na to auto, postanowiłem dołożyć parę złotych i mieć cudnego toledo niż nijakiego golfa.
Dodane 18 lat temu