Oceny Skoda Fabia IV 1.0 MPI 80KM 59kW od 2021

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Skoda Fabia IV 1.0 MPI 80KM 59kW od 2021

~Konrad
Hatchback 1.0 MPI 80KM 59kW
Daję 5 na 5 gwiazdek dlaczego ? Ponieważ jest to auto segmentu B kupujący ma do wyboru jednostki napędowe od 1.0mpi do 1.5 TSi w automacie. Moja wersja to 1.0 mpi tak nie jest to rakieta i tak jestem podziwu iż z wolnossące jednostki zostało wyciągnięte 80koni, wiele osób narzeka z charakterystyki pracy silnika 3 cylindrowego niestety rygorystyczne przepisy dotyczące emisji spalin itp. ale idzie się przyzwyczaić zdecydowałem się na ten silnik...
Dodane 2 lata temu
3,4
~Aleksandra
Hatchback 1.0 MPI 80KM 59kW
Samochod bardzo oszczedny ale ma wiele swoich humorkow zwiazanych z systemami bezpieczenstwa. Wykrywa zmeczenie kierowcy w losowych momentach, dodatkowo czujnik potrafi piknac tak ze czlowiek mysli ze go wywali z fotela, a odstep od poprzedzajacego pojazdu jest jeszcze duzy. Rozpedza sie w 2 dni robocze, a w trasie olej sie grzeje przy jezdzie 135 km/h na tempomacie.
Dodane 5 miesięcy temu
4,1
~Pozdrawiam
Hatchback 1.0 MPI 80KM 59kW
1.0 MPI Essence. Samochód do miasta lub niedługich tras. Pojemny, oszczędny, nadaje się do LPG. Brak jakiś większych wad.
3,5
~Jano
Hatchback 1.0 MPI 80KM 59kW
Samochód ma jedną zaletę z zewnątrz wygląda ładnie, w środku jest słabo bez dopłaty kierownica z pianki bez nawet regulacji głośności - dramat
Dodane 2 lata temu
1,6
~Arek
Hatchback 1.0 MPI 80KM 59kW
Totalne dno. Moja babcia szybciej rowerem jeździła. Mocy przywywaj. (Silnik)