Oceny Skoda Octavia IV Liftback 1.0 TSI e-Tec Mild Hybrid 110KM 81kW od 2020

Oceny Skoda Octavia IV Liftback 1.0 TSI e-Tec Mild Hybrid 110KM 81kW od 2020

Podsumowanie 3 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Skoda Octavia IV Liftback  1.0 TSI e-Tec Mild Hybrid 110KM 81kW od 2020 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 3 ocen
100%
użytkowników kupiłoby ponownie
Pozytywne zaskoczenie
Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Skoda Octavia IV Liftback 1.0 TSI e-Tec Mild Hybrid 110KM 81kW od 2020

4,5
~Grz.
Liftback 1.0 TSI e-Tec Mild Hybrid 110KM 81kW
Komfortowy kompakt, sprawiający przyjemność z jazdy, przy tym bardzo praktyczny i ergonomiczny. Bardzo zadowolony jestem z napędu. Choć ma kilka wad (bo to w końcu samochód klasy C pełny elektroniki), do jego zalety kompensują je z nawiążką.
Dodane 3 miesiące temu
4,9
~Krzysztof
Liftback 1.0 TSI e-Tec Mild Hybrid 110KM 81kW
Auto w pełni spełniło moje oczekiwania. Nie jest to demon prędkości, ale do normalnej jazdy w zupełności wystarcza. Jest dobrze wyposażone i oszczędne. Technologia mild hybrid pozwala uzyskać niskie zużycie paliwa. Jakość materiałów wykończeniowych zaskakująco wysoka. Zawieszenie wystarczająco komfortowe i komunikatywne.
Dodane 4 lata temu
4,9