Lista ocen Toyota Corolla IX (E12) Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW 2001-2009 (43)

~maniek
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Harmonijne auto do codziennego użytku. Przy codziennych dojazdach po 20 km w każdą stronę nieodzowne. Dobrze izoluje od zgiełku ulicy. Dobre na zakupy , do bagażnika wchodzi cały wózek z hipermarketu ( zawarośc oczywiście ). Zgrabny przy parkowaniu. Na długich rasach do 1000 km na raz, lepszy niż np. Vectra B 2.0 D. Można powiedzieć że w Toyocie jest o 100 km blizej.
Dodane 17 lat temu
4,2
~cartman25@o2.pl
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Świetnie jeździ, ale niemiłosiernie hałasujące wnętrze mocno obniża moje samopoczucie. No i silnik zdecydowanie za słaby.
Dodane 20 lat temu
4,9
~piotr
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
narzie 5 bo jestem bardzo zadowolony, dalej będę informował o przebiegu eksploatacji
Dodane 22 lat temu
4,3
~eiguw@poczta.onet
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Silnik cichutki do 4 tys. obrotów - poźniej staje za głośny. Pomimo posiadania zaledwie 90 KM bardzo dobre przyśpieszenie w granicach 10,4 s. (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,7
~Jacek
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Samochód spisuje się bardzo dobrze, jestem młodym kierowcą których czasem lubi wysokie obroty na których rolka sprawuje się rewelacyjnie. Posiadam wersje 3-drzwiową co dla mnie ma swój urok, a szczególnie bardzo długie drzwi które przykuwają oko ludzi. Design pasuje do mężczyzn jak i kobiet. Nie byłem fanem japońców, jednak ta toyota odmieniła moje zdanie, jest bezawaryjna. Spalanie na bardzo niskim poziomie, przestrzeń jak na hatchbacka...
Dodane 8 lat temu
4,6
~andrzejlubon@o2.pl
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Ponieważ nie ma ideału daję 4. Jedyna uwaga to lewarek. Nadaje się do malucha i podniesienie przodu to naprawdę ciężka praca. Kupiłem hydrauliczny.
Dodane 21 lat temu
4,8
~Andys12
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Auto sprawuje się świetnie, żadnych zastrzeżeń. Idealny silnik, brak DPF, brak kosztownego koła dwumasowego, więc znaczne koszty eksploatacyjne odpadają. Bezawaryjne, tylko taknować i jeździć
Dodane 12 lat temu
4,7
~civic706@vp.pl
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
fajne, ekonomiczne ale i zrywne auto, dobrze wykonane. wyprzedza jak dobra benzyna oferując dośc dobry komfort jazdy
Dodane 18 lat temu
4,9
~alvearium
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
Tym razem Japończycy postarali się o naprawdę bardzo dobry samochód - mają zresztą bardzo dobre osiągnięcia w konstrułowaniu silników wysokoprężnych - (najlepsi na świecie) a D4D jest rewelacyjny - cichy i zrywny... ma wszystko, co trzeba. Wygląd samochodu jest SUPER - zrywa z tradycyjnym wizerunkiem dotychczasowej Corolli i podoba się a zarazem nie jest jakiś wyzywający (mam na myśli taki, do wyglądu którego tzreba się przyzwyczajać). Nowa...
Dodane 23 lat temu

Toyota Corolla IX (E12) – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,8
~uzytkownik corollki
Hatchback 2.0 D-4D 110KM 81kW
ten samochod mozna smialo ocenic na 5 i polecic go kazdemu kierowcy, mysle, ze gdyby poprawiono komfort w srodku (troche szerszy i lepsza jakosc tapicerki siedzen) byloby extra.
Dodane 21 lat temu
Toyota Corolla IX (E12) Hatchback