Lista ocen Toyota Yaris IV Cross (57)

3,4
~Guci
Cross 1.5 125KM 92kW
Samochd ok ale czuje rozczarowanie. Ma poważne wady, ktore nie pasują do tej marki samochodu.
2,4
~Misiek
Cross 1.5 125KM 92kW
Można kupić dla pracownika za karę. I to jest Toyota?! Jestem strasznie zawiedziony.
Dodane 3 lata temu
4,5
~Slawo
Cross 1.5 125KM 92kW
Mam 194cm wzrostu, więc tego auta nie lubię, ale żona nie chce jeździć niczym innym. 45 tys. Bez usterek. Alarm, który nam założyli u dilera to tragedia, ale technicznie auto spoko. Dobra pozycja za kierownicą, wygodne wsiadanie, widoczność super. Jechaliśmy nim dwa razy na 2 tygodnie do Włoch 4 osobową rodziną i dało radę, tyłek nie bolał. Sprzęgło jest dosyć krótkie, trzeba się przyzwyczaić.
Cross 1.5 Hybrid 116KM 85kW
Szału nie ma, głośny jak nie wiem co. Bardzo słabo przyspiesza jak na takie małe auto. (Silnik)
4,9
~Aniseed
Cross 1.5 Hybrid 116KM 85kW
Super się prowadzi, ekonomiczne. Stosunkowo duży bagażnik i przestrzeń w samochodzie wystarczająca. Ładny design.
Dodane 3 lata temu
1,6
~kuba
Cross 1.5 Hybrid 116KM 85kW
auto ma przejechane 6k km. juz 3 raz nie odpalilo przy -5. uszkodzony na mrozie hamulec reczny. najgorsze auto jakie mialem
Dodane 2 lata temu
4,6
~Wojciech
Cross 1.5 125KM 92kW
Auto posiadam od3,5 roku i stwierdzam że jest to bardzo dobry zakup.Ma wady jak każde auto ale jest ich niewiele.Czytając poprzednie opinie widzę że niektórzy zwłaszcza ci z dwoma gwiazdkami nie mają pojęcia o czym piszesza.
Dziennik kosztów dla Toyota Yaris IV Cross
4,7