Podsumowując.Dobre solidne niemieckie autko. Kupując samochód miałem na mysli tylko Golfa 3 i jestem b.zadowolony. Nie sprzedałbym go teraz za żadne pieniądze bo za duzo serca i pieniędzy w niego włożyłem. Pozatym w VW trzeba się zakochać. Czasami narzekam na brak speedu ale pociesza mnie zawsze fakt ekonomiczny i satysfakcja że nie kupiłem VR6.
jak na taki przebieg - bardzo zadowolny jestem - zero usterek - odpukać - rewelacja
bez problemów wchodzą biegi, wzwyż i przy redukcjach, zero zgrzytów i pisków
Prawde mówiąc po 130000 dużo wymieniłem, bo pękła m.in sprężyna. Ale coż nie łóźmy się Polskie drogi i nasze dziury nawet dla czołgów nie są łaskawe
Przednia bardzo dobra. Jesli chodzi o tył to za duże tylne słupki no i tak konstrukcja tyłu powoduje że tylnia szyba jest nieustannie brudna
Rewelacja. Na długie wycieczki rodzinką z bagażami nikt nie narzeka. Przyrządy wszystkie pod ręką i na swoim miejscu jak to bywa przy niemieckiej solidności
Totalna kaplica. Nawiew słabiutki, - no chyba że wyrzucę filtr pyłków pozatym brak termoobiegu. Często parują szyby w zimie
Idealny dla kierowcy i pasażerów. Szczególnie z tyłu można się rozłożyć
Przy predkości jaką najczęściej jeżdżę po trasach 120-140 za bardzo huczy powietrze przy drzwiach, pozatym słyszę odgłosy zawieszenia na dziurach, ale najprawdopodbniej jest to wina tego że samochód był po dzwonie
Pokonuje bardzo wiele km i gdyby nie super ekonomicznośc jeździłbym rowerem :) bardzo ekonomiczny, zarówno na gazie jak i na benzynie
Idealnie równy stisunek jakość=cena. Chcociaż odradzam zakupu w komisach, które biorą 20% prowizji, lepiej umówić się bezpośrednio z właściciclem. Ale wracając do tematu cena warta jakości i jakośc warta ceny
raczej dobrze, chcociaż mam fobię że każdy stukot, pisk czy zgrzytanie od razu pędzę do seriwsu. ale reasumując drobiazgi były, są i będą
odpukać dzięki Bogu brak poważnych usterek. zobaczymy co napiszę po tegorocznych wakacjach i wjedździe do chorwacji :)
Volkswagen Golf III Hatchback 1.4 60KM 44kW 1991-1997