Lista ocen Volkswagen Jetta V (159)

4,6
~Wojtek \"KATANI\"
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
doskonała moc auto potrafi ruszyć z 2biegu ,a tempomat to super udogodnienie w długich trasach (Silnik)
Dodane 16 lat temu
3,5
~miki69
Sedan 1.6 102KM 75kW
przeciętnie, gdyby nie te zamki kosztujące tyle kasy to oceniłbym wyżej
Dodane 12 lat temu
4,6
~arokpoland
Sedan 1.6 102KM 75kW
Bardzo ładny wygląd w momencie zakupu jeden z ładniejszych na rynku, wygląda jak auto z segmentu wyżej. Wygodne ergonomiczne wnętrze. Całkowicie bezawaryjny po 8 latach dalej fabryczne zawieszenie a silnik suchy jak pieprz. Polecam każdemu, jeśli kupisz zadbany egzemplarz to jeździsz bez stresu długie lata
Dodane 10 lat temu
~lekarz
Sedan 1.6 102KM 75kW
elastyczny, wystarczająca moc silnika dla osób bez sportowego zacięcia (Silnik)
Dodane 15 lat temu
~Marcin
Sedan 1.6 TDI-CR 105KM 77kW
Przejechałem tym autem ponad 100 000 km. Serwisuje w trybie longlife. Koszt przeglądu co dwa lata lub co 30 000 to około 900 zł w autoryzowanym serwisie. Autem podróżuje się komfortowo, w mieście Spala około 7 l na 100 km przy moim dojeździe do pracy około 5km. Raz w tygodniu robię trasę około 200 km z prędkością 100 – 110 wtedy Spala około 5 l na 100 km. Jedyną usterka jaka na tej pory się przydarzyła to awaria Zaworu egr z chłodnicą...
Dodane 9 lat temu
4,5
~667patryk
Sedan 2.0 TDI-CR 140KM 103kW
Auto zrobiło na mnie ogromne wrażenie i robi do tej pory ,pełen pozytyw.
Dodane 14 lat temu
2,1
~kent
Sedan 1.6 FSI 115KM 85kW
Totalny zawód produktem Vw. Mój stary "misiek" z przebiegiem 189 tys. km to WZÓR niezawodności, jakości, oszczędności i dynamiki !
Dodane 18 lat temu
4,2
~robert
Sedan 1.6 FSI 115KM 85kW
polecam to auto , chociaż ma sztywne zawieszenie i siedzenia to wpływa to bardzo korzystnie na komfort jazdy szczególnie na długiej trasie, mógby trochę mniej palić ale nie jest najgorzej, w aucie nic nie stuka i nie trzeszczy- świetna jakość materiałów i wykończenia
Dodane 19 lat temu
~667patryk
Sedan 2.0 TDI-CR 140KM 103kW
Auto zrobiło na mnie ogromne wrażenie i robi do tej pory ,pełen pozytyw.
Dodane 14 lat temu

Usterki Volkswagen Jetta V

Liczba wpisów: 14

Volkswagen Jetta V – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,2
~Karolek
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Kosztował bo kosztował ale zwrot ceny w porównaniu z benzyną nastapi po 100.000 km w paliwie i cena odsprzedaży będzie wyższa. Atrakcyjny wygląd zewnętrzny dopełnia reszty, tylko to skrzypienie. Wnętrze nudne wg autorów TOP Gear w 10 najgorszych samochodów właśnie za wnętrze atrakcyjne jak cela więzienna sprzed 30 lat:)))
Dodane 18 lat temu