Oceny Volkswagen Passat B8 Limousine 1.4 TSI BlueMotion Technology 125KM 92kW 2015-2018

Podsumowanie 4 ocen Filtruj
Przebieg ocenianiego auta
Lata produkcji
Volkswagen Passat B8 Limousine 1.4 TSI BlueMotion Technology 125KM 92kW 2015-2018 - Oceń swoje auto
średnia ocena z 4 ocen
75%
użytkowników kupiłoby ponownie
Pozytywne zaskoczenie
Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Volkswagen Passat B8 Limousine 1.4 TSI BlueMotion Technology 125KM 92kW 2015-2018

4,6
~Amadeo
Limousine 1.4 TSI BlueMotion Technology 125KM 92kW
Z tym silnikiem do miasta w sam raz. Nie jest to silnik do bicia rekordów, raczej do spokojnej jazdy, ale za to bardzo oszczędny - między 6 a 7,5/100 km. Trochę za głośne zawieszenie na nierównościach, skrzypiące plastiki,lakier rysuje się od patrzenia na niego, tak samo klosze przednich reflektorów, elementy piano black i osłona zegarów. Poza tym samochód mało awaryjny, w opinii mechaników silnik raczej udany.
Dodane 7 miesięcy temu
3,6
~Witek
Limousine 1.4 TSI BlueMotion Technology 125KM 92kW
Samochód z wyglądu - rewelacja tzn. mi się podoba. Wykonanie - bardzo dużo minusów. Spasowanie elementów karoserii - śmiech na sali. Nie chciałem aby poprawiali, bo by tylko popsuli. Jak fabryka składa samochód i go nieprecyzyjnie składa... Osłona pod silnikiem to kawałek blachy. Wymieniłem na ocieplaną osłonę.
Dodane 6 lat temu
4,9
~MOSCAD
Limousine 1.4 TSI BlueMotion Technology 125KM 92kW
Lubię go za jego pozorną prostotę i elegancję, a jednocześnie nowoczesność. Nic mnie w nim nie drażni, wszystko jest tam gdzie powinno być. Jedyny mały minus to twardość zawieszenia co zaskakuje w tej klasie auta.
Dodane 6 lat temu
4,1