Lista ocen Volkswagen Polo III Hatchback (267) - Widoczność

Na liście zabraknie 369 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~SPSebastian
Hatchback 1.4 i 75KM 55kW
widoczność w tym modelu to istny majstersztyk! przednia szyba jak i również boczne są ogromne, a słupki cieńkie co w efekcie znacznie poszerza pole widzenia. gdy wsiada się pierwszy raz do tego auta, człowiek ma wrażenie jakby siedział w akwarium:D ścięty tył i całkiem spora (jak na tak małe auto) szyba daje możliwość parkowania z dokładnością do centymetra! w wewnętrznym lusterku widać chyba na kilometr do tyłu, nie wiem jak to zrobili, ale...
Dodane 13 lat temu
~adyan
Hatchback 1.3 55KM 40kW
Oprócz widoczności do przodu- tragedia. Przednie słupki nie ograniczją widoczności. Ponieważ jestem dość wysoki i mam dość mocno odsunięty fotel, a auto 5-drzwiowe, to środkowy słupek zaczyna w okolicach mojego ucha i często muszę zza niego \"wyglądać\". Widoczność do tyłu porównywalna z dostawczakami. W lusterkach (wszystkich) widać niewiele, na tylnej kanapie są spore zagłówki, których nie da się wsunąć so zetknięcia z brzegiem oparcia i...
~stalowycieciu@gmail.com
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Z racji swych niewielkich gabarytów oraz faktu, iż mam do czynienia z hatchbackiem, widoczność jest niezawodna. Może nieco tylko przeszkadzać słaba skala regulowania prawego lusterka, aczkolwiek wiele zależy od gabarytów samego kierowcy. Tak czy inaczej, widać wszystko pięknie i ładnie.
Dodane 15 lat temu
~giernal
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Optymalna wielkość szklanych powierzchni oraz duże lusterka zapewniają przyzwoitą widoczność we wszystkie strony. Najwięcej problemów kierowcy mogą przysparzać szerokie słupki A, które niekiedy skutecznie przesłaniają pole widzenia.
~Zadowolony z Polo 6n2
Hatchback 1.0 50KM 37kW
Widoczność do przodu w porządku. Do tyłu ograniczone lekko ale wersja hatchback można spokojnie wyczuć koniec auta. prawe lusterko "karłowate" mogło być normalne,,,sporo większe.
Dodane 9 lat temu
~citizen
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
O ile do przodu widoczność jest dobra, to do tyłu... tragedia. Bardzo szerokie tylne słupki i mała, wysoko umieszczona tylna szyba wyjątkowo utrudniają cofanie. Bardzo trudno wyczuć tył pojazdu przy cofaniu.
Dodane 10 lat temu
~Adam B.
Hatchback 1.7 SDI 60KM 44kW
Polowka ma w miare dobrze skonstruowany slupek przy przedniej szybie, ktory z reguly w mniejszych samochodach zaslania droge. W polowce taki problem nie wystepuje, jest on dosc daleko wysuniety.
~cxpeky63
Hatchback 1.9 SDI 64KM 47kW
Mam 174cm wzrostu a siedzi się w polo dość nisko, czasem po prostu muszę wyciągnąć szyję żeby coś dojrzeć przy parkowaniu. Lusterka spoko szkoda że nie podgrzewane ale cóż 13lat ma autko.
~wladek0706
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
idealna widoczność tak do przodu jak i do tyłu, zdarzało mi się parkować dosłownie na styk i nikogo nigdy nikogo nie przyhaczyłem, duże lusterka ułatwiają obserwowanie tego, co dzieje się za autem
Dodane 15 lat temu
Dziennik kosztów dla Volkswagen Polo III Hatchback
5,1
7,9
9,3
~wójas
Hatchback 1.6 i 75KM 55kW
duże martwe pole-za szerokie przednie słupki, do tyłu jak w każdym hatchback-u- niewiele widać, plus za umieszczenie wysoko fotela, siedzi się jak na krześle, ale widoczność w przód jest znakomita
Dodane 19 lat temu
Volkswagen Polo III Hatchback