Lista ocen Volkswagen T-Roc I SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW od 2022 (48)

~#Y#
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Po jazdach KIA auto wydaje się idealne obecnie , wygodne fotele , dobre wyciszenie , sprawna klimatyzacja , przestrzeń , wygląd dla mnie normalny nie jakiś skośny jak to inne marki niektóre maja .
~Jacek
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Mierne auto za niestety duże pieniądze. Po ponad roku użytkowania nie przekonałem się do tego cuda. Żałuje, że nie kupiłem japończyka. Może następne będzie lepsze.
4,7
~Michał
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Samochód świetny. Bezawaryjny i bardzo ekonomiczny. Auto bardzo wygodne i dość przestrzenne. Dość dobrze wyciszone i bardzo dobrze zestawione zawieszenie. Pozycja za kierownicą genialna z możliwością regulacji wysokości fotela oraz poziomu kierowcy. . Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni i każdemu polecamy.
4,7
~Michał
~Darek
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Samochód kupiony oczami. I to błąd. Cena z kosmosu. A mogłem zostać przy Kia Sportage. Lepszy, ładniejszy i mocniejszy.
~Darek
4,4
~Kokos
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Nie wiem jak inni ale ja jestem zadowolony z auta , z tego jaki jest , silnik , ergonomia , spalanie, wygoda , wyciszenie. Jest to mój pierwszy VW zawsze to były auta francuskie kupowane bo tańsze od innych marek jednak pełne wad .
4,8
~T ROC
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Jestem zadowolony sprawdzałem inne marki drosze tańsze ( Renault audi Skode Peugota Opla Mazde ) a T roc wygrał
~Tak
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Moim zdaniem najlepsze auto w klasie za pewną kwotę , sprawdzałem Renault Citroena KIA itp VW okazało się moim zdaniem najlepsze ma wady owszem to nie jest idealne auto .
Dodane 11 miesięcy temu
~KierowcA
SUV Facelifting 1.5 TSI ACT 150KM 110kW
Ponownie bym wybrał . Zero usterek . Prowadzenie bardzo dobre . Wygodne fotele miasto / trasa . Silnik elastyczny nie to co kulawe renault z osiągami padaczki ( żona ma )
Volkswagen T-Roc I SUV Facelifting