: niby tylko 1.4 a jeździ jak... jakby miała Hiper Napęd z sokoła Millenium :D
: lubi wchodzic rdza przy wlewie ale 33tak maja - mał oistotne jak dla mnie :)
: nie mozna szalec na dziurach bo to duzo kosztuje! :P
nie zamianił bym jej na nic innego, ale z checia kupie jeszcze jakąś starsza Alfe ;)
BOXER! coś pięknego! a widok znikających zdziwionych twarzy we wstecznym bezcenne! mógłbym jezdzic nia non stop -słuchac silniczka i wyprzedzac wszystko co sie rusza :) narazie mój v-max to 170 a spokojnie pojechała by wiecej -podobno i 215 da sie pojechac, ale 200 bankowo.Myśle że nie fajniejkszego auta sportowego za taką cene ,ale zdecydowanie trzeba się w niej zakochać jak w każdej Alfie bo tak zwany \"golfiarz\" napewno bedzie narzekał na mało istatnie tak naprawde rzeczy, więc ostrzegam po jeździe próbnej kupicie ją czy tego chcecie czy nie :D:D
musze przyznac ze skrzynia ma swoje humory ale to kwestia zapoznania sie z nia potem idzie gładko, w wersji z siedzeniai Recaro są problemy z wrzuceniem 2ki - fotel kierowcy przeszkadza ale po jakims czasie przestaje to przeszkadzac
rewelacja - poprostu Alfa Romeo! zadziwiajace jak ona jeździ, polecam kazdemu nie ma mocnych gdyby miala naped na tyl to było by perfekt!
tylna szyba ? - a co to jest ? :) nic nie widac szczegolnie jak ma sie spoiler, ale to \"problem\" tylko przy parkowaniu, trzeba sie przyzwyczaic i wyczuć ją to nie ma wiekszych problemow.
nie ma na co narzekać wszystko na swoim miejscu pod reką, schowek podswietlany - taki mały bajer a jaki przydatny czasami
nie ma na co narzekac w porzadku.....
w Imoli przednie fotele rewelacja poprostu jechałem nią 4 godziny non stop i nie czulem potrzeby zatrzymania sie i odpoczęcia.... dobrze trzymaja na boki, przy wsiadaniu czasami mozna miec problem z wlozeniem nog pod kiere ale jak juz sie usiadzie.... ;)
z tyłu moze troche malo miejsca dla wysokich ale dla nich z tyłu jest zaglebieniew podsufitce wiec szyja nie boli
jeśli znajde jakąś mate wyciszającą to napewno ją usune :D:D ukradli mi radio pierwszej nocy jak ją kupiłem i nie jest mi specjalnie przykro z tego powodu :P chociaz 4 seryjne glosniki bardzo ladnie grały
jak na sportowe auto to spalanie bardzo przyzwoite do 10 w miescie chyba że gromimy każde BMW i tym podobne to pali tyle \"ile chce\" :)
do kupienia za grosze z częściami bywa gorzej ale dużo takich na ćżęsci sprzedaja wiec zawsze sie coś znajdzie ze złomu za mniejsze pieniadze