Lista ocen Audi 80 B4 (297)

4,5
~Arti
Avant 1.9 TDI 90KM 66kW
Auto super, naprawde polecam. Mam B4 TDI 90PS z kilmą, el. szybami, el. lusterkami, el. szyberdachem, podgrzewanymi fotelami, jasnych welurach, wykończeniami z drewna, ABS/ASR
Dodane 19 lat temu
4,6
~www.slu3@interia.pl
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Silnik jest wręcz znakomity porównując elastyczność mojego Audi 1.9 TDI 90KM z kolegi Mercedesem 124 2.5 TD 115 KM mercedes nie ma szans w przyśpieszaniu dopiero pzy 160 km/h silnik mercedasa jest elastyczniejszy. (Silnik)
Dodane 18 lat temu
4,2
~szper
Avant 1.9 TDI 90KM 66kW
Bardzo fajne autko niezawodne i ekonomiczne. Zaskoczyło mnie bardzo dokładne i dopracowane wykończenie jak na auto z tego roku ale to jest właśnie zaleta audi.
Dodane 16 lat temu
4,6
~DSVTone
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
silnik sobie chwale, dobra kultura pracy plus niezawodność pozwalają na szeroki uśmiech na twarzy. (Silnik)
Dodane 15 lat temu
3,2
~Tomek lat 29
Cabrio 1.9 TDI 90KM 66kW
Silnik zdecydowanie za słaby i pali w miescie koło 8litrów i nie stoję ciagle w korkach.Kapa zaworowa cieknie nawet najlepsze uszczelki nie pomagają jedynie silikon. (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,5
~m.jochymek@wp.pl
Avant 1.9 TDI 90KM 66kW
Jak dla mnie jest to super rodzinne auto, tym bardziej że mam wersję kombi. Jestem bardzo z niego zadowolony, następne auto też będzie AUDI i kombi + TDI
Dodane 18 lat temu
4,8
~krawcu1@op.pl
Avant 1.9 TDI 90KM 66kW
Troszkę za słaby ale to tylko 90 km i nie wymagajmy za dużo, do zwykłej jazdy wystarcza (Silnik)
Dodane 16 lat temu
4,7
~marcin
Avant 1.9 TDI 90KM 66kW
Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu, przecież to audi:)
Dodane 19 lat temu
3,9
~marci_n23@wp.pl
Avant 1.9 TDI 90KM 66kW
Myśle ze to dobry duży rodzinny samochod,który dobrze sie spisuje w naszych warunkach.Pali nie duzo i jest praktycznie bezawaryjny-POLECAM.
Dodane 20 lat temu
2,4
~dresowiec
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
tylko spalanie jest na plus a reszta to już tak ooo , niby fajne ale wiek robi swoje niestety , jest to jedno z aut z tamtych lat które się szybko starzeje i tak wygląda , już nie raz mnie pytano który to rok 92 czy 93 , więc kazdy wie ze to stary złomek pozatym wygląd ,...niema wyglądu właściwie jest nijakie i takie pospolite , a co do diesla to ok mało pali ale jak coś padnie w silniku to szok , regeneracja turbiny 700 zł a nowa 1600 zł...
Dodane 14 lat temu