AutoCentrum.pl
Ulubione stacje paliw
Ustawienia konta
Wyloguj
Gorące tematy
Sprawdź VIN przed zakupem!
Ile
1.6 i 102 KM 75 kW
Lista ocen
(78) - Całokształt
Na liście zabraknie
opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
filtry
Wybierz
wyniki
~Hmm
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Auto bez dwóch zdań warte ceny. Rocznik 2002 polift kupiony w 2013 roku. Jak na kompakt cisza, miejsca wystarcza, acz nie ma rewelacji. Zero rdzy, stan techniczny oceniony na bardzo dobrze. Wszystko sprawne. Wygląd moim zdaniem bardzo ładny, w końcu kupiłem go i polecam, tylko kupujcie naprawdę z głową, bo KAŻDEGO ROZBITKA można w Polsce zrobić, by wyglądał na "nówkę" na pierwszy rzut okiem. Podsumowując Audi A3 to wciąż ładne i...
11 lat temu
~highmg@eranet.pl
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Przesiadłem się z Opla Vectra B i miło się zaskoczyłem. Auto prowadzi się wyśmienicie. Moc 102KM jest wystarczająca dla tego typu samochodu. Jestem bardzo zadowolony z działania Klimatronic´a chociaż słyszałem opinie, że jest średnio. Mimo, że autko ma już 5 lat to nie słychać żadnych trzasków czy skrzypienia w środku samochodu. Doskonałe wykończenie wnętrza. POLECAM !!! Dodam, że samochód jest bezwypadkowy, kupiony w kraju.
20 lat temu
~Lechutrenik
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Nie polecam. Za 3500 - 5500zł są ZDECYDOWANIE inne auta po prostu lepsze. Te omijajcie szerokim łukiem. To auto warta niewiele tak naprawdę. Jako sprzedający chciałbym odzyskać wsadzone pieniądze i wziąć ledwo 3500 bo nie chce nikomu dać tyle nieprzyjemności co miałem... Jednak jako kupujący radzę uciekać z dala od marki Audi. To nie są 80tki... Ludzie Audi umarło już dawno z 80 i 100..
4 lata temu
~Damian
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
To moje pierwsze auto. Jeździłem innymi, dwa razy droższymi, wrażenia z jazdy najlepsze w mojej a3. Jeśli ktoś zaczyna przygodę z motoryzacją a3 z tym silnikiem jest idealnym wyborem, gaz pozwala jeździć bardzo tanio. Moc dla początkującego kierowcy jest wystarczająca, bardzo wygodne i dobrze wyposażone auto. Teraz jeżdżę nim trasy 700km i jazda to czysta przyjemność :) Oczywiście jak na te pieniądze.
7 lat temu
~Zbyszek
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
To jest to!!! Das Auto jest wspaniałe ma świetne przyspieszenie, jest jak na owe czasy ekonomiczne, świetnie wyciszone. Po prostu każdy kto ma to autko jest z niego zadowolony (chyba że kupił felerny egzemplarz). Po raz kolejny Audii pokazało ,że potrafii tworzyć wspaniałe samochody. Auto praktycznie bezawaryjne. Jestem użytkownikiem już od 13 lat i jestem zadowolony. Warty jest swojej ceny.
15 lat temu
~musio3
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Samochód na pewno dobry - techniczne rozwiązania są skuteczne i niezawodne. Mały silnik i samochód ale potrafi dostarczyć trochę emocji. Jak podkreślałem wcześniej - jeżeli ktoś poszukuje wygodnego i funkcjonalnego samochodu nie ma tutaj czego szukać. Świetny do jazdy miejskiej i krótkich międzymiastówek (do 100-200 km). Opinię podaję w oparciu o jazdę samochodem dobrze utrzymanym i w 100% bezwypadkowym.
18 lat temu
~Kuba dla niektórych zwany Apek
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Super auto do miasta dla faceta dla kobiety auto unisex:) Tanie w eksploatacji chyba że serwisujesz w ASO. Podróże do Francji w Alpy bez jakichkolwiek przygód (ponad 4000km). Niskie spalanie w trasie. Szybko rusza spod świateł. Bardzo ładny w środku, super wykończenia. Nic nie stuka nie puka. Zawieszenie dobrze pracuje na polskich drogach.
14 lat temu
~Bartek Kamiński
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Auto jak na ten segment , w moich oczach uchodzi za eleganckie w przeciwieństwie do podobnych aut typu seat leon , vw bora , czy golf IV (moje A3 jest wersją po lifcie może to dlatego , nie miałem okazji jeździć przed-liftem) Moim zdaniem idealne auto dla kogo kto chce jeździć tanio , ale zarazem mieć z tego trochę przyjemności.
11 lat temu
~Van
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Miałem to autko w wersji 5 drzwi. wszystko było OK lecz nie mogłem znieść pojawiającej się rdzy nad listwami drzwi oraz nadkolach przednich i rantach drzwi. tu Audi dała d... na całej linii !! w srebrnym metaliku to niestety było niewybaczalne bo nie będę malował auta co kilka lat zdecydowanie NIE !!!!
12 lat temu
~Paweł
Hatchback 1.6 i 102KM 75kW
Bardzo dobre autko, moim zdaniem jeżeli jest w dobrym stanie to najlepsza alternatywa z możliwych na rynku w tym przedziale cenowym. Tylko jedna bolączka: morze powypadkowych szrotów i wszystkie liczniki kręcone. Nie wierzmy w to, że samochód 14 letni ma 160 000 km, tym bardziej jeżeli jest z Niemiec.
13 lat temu
Poprzednia