Lista ocen Audi A6 C6 Limousine (190)

4,2
~Chester
Limousine 2.7 V6 TDI 180KM 132kW
W tym momęncie ma przejechane 250 tyś km i nie bierze ani grama oleju. silnik bardzo cichy i pracuje równo tak jaki powinno pracować V6 . w trasie pali 6,5 litra szok ! (Silnik)
Dodane 12 lat temu
4,2
~Chester
Dodane 12 lat temu
4,4
~Red Baron
Limousine 2.0 TDI 136KM 100kW
fajny samochód - gdyby nie polski serwis (trochę się na nas uczą) i niezawodność silnika 2.0 (ponoć 3.0tdi chodzi bez problemów) byłoby super
Dodane 18 lat temu
~Sara
Limousine 3.0 V6 TDI 233KM 171kW
Auto bardzo fajne, serio jestem z niego mega zadowolona! Idealne dla takiej kobitki jak ja - jest wygodne, tanie w utrzymaniu i ma dużo miejsca z tyłu przez co można się zabawić ze swoją drugą połówką na tylnich siedzeniach ;) Sama nagrałam z moim byłym dużo materiałów, z resztą można to sprawdzić na moim insta @zajmesietoba
Dodane 2 lata temu
4,7
~koli214
Limousine 2.4 V6 24V 177KM 130kW
Co tu dużo pisać, limuzyna Audi, bardzo dobrze wykonana i wyposażona
Dodane 9 lat temu
~ptasior
Limousine 2.4 V6 24V 177KM 130kW
Pamiętaj wymienić filtr pyłkowy i bajka jak nowy Klimatronik działa jak szalony i wyrabia się z tyłu (Wentylacja i ogrzewanie)
Dodane 13 lat temu
~lukkki
Limousine 2.7 V6 TDI 190KM 140kW
co do silnika 2.7 kosztuje sporo wiecej niz 2.0tdi, koszty serwisowania sa znacznie wyzsze i czuc ze brakuje mu zeba w porownaniu z 3.0tdi a tamten pali niecaly litr wiecej na 100. Napinacz kosztowal mnie fortune mial starczyc na cale zycie auta, no comments.. Ogolnie OK, kultura pracy wzorowa ALE chipowane 2.0tdi maja lepsze osiagi za znaacznie nizsze pieniadze. Czy warto? Tak jesli to auto z 2giej reki i juz zamortyzowalo sie z znacznej... (Silnik)
Dodane 15 lat temu
4,5
~Face
Limousine 3.0 V6 TDI 225KM 165kW
Przy odpuszczeniu gazu i szybkim ponownym naciśnięciu gazu wyczuwa się luz i szarpnięcie/twarde zasprzęglenie/ (Skrzynia biegów)
Dodane 17 lat temu
~rekinek817@o2.pl
Limousine 2.7 V6 TDI 180KM 132kW
Świetny wyglad, oszczedny i mocny silnik, komfortowe zawieszenie i duza ilosc miejsca nie pozwalaja wystawic innej oceny
Dodane 18 lat temu
~jacek
Limousine 3.2 V6 FSI 255KM 188kW
REWELACJA ale trzeba czasu, żeby potwierdzićbrak usterkowości. Jak na razie rewelacja 7,1 do setki przydaje się w Warszawce jak trzeba ucieć jakiemuś debilowi który próbuje Cię staranować bo prawko kupił za "syr i jojka"
Dodane 19 lat temu
Audi A6 C6 Limousine