Oceny Audi A8 D5 – wybierz wersję

Uciążliwe usterki

Najnowsze oceny Audi A8 D5

~MavericK321
Sedan 3.0 50 TDI 286KM 210kW
Auto GENIALNE ! Jeździłem poprzednia wersją D4 przez 5 lat i byłem zachwycony. Nie sądziłem, że można jeszcze tak ulepszyć dobry samochód. Super wyciszenie ! Auto po prostu płynie. Kompletnie nie odczuwa się prędkości. No i pełno elektroniki, która czuwa nad wszystkim. Podświetlenie Ambiente - po prostu bajka. No i to co najbardziej mi się podoba to światła HD Matrix z opcjonalnymi laserami. To co się dzieje jadą w nocy jest nie do opisania....
Dodane 5 lat temu
~Patryk L.
Lang - e 3.0 60 TFSI e 449KM 330kW
120.000km zrobione przeze mnie 449 koni razem z elektrykiem. Tylna oś skrętna. Auto doskonale na długie trasy. Dynamiczne 4,9 0-100. Nic się nie zepsuło odpukać. Nic nie trzeszczy Bang Olufsen bije na głowę Burmester . Już szukam kolejnego ale 4.0, bo nowa eSa to po 50.000 już klekot. Spalanie bez ładowania tej śmiesznej baterii na 40 kilometrów 11l przy dynamicznej jeździe.
Dodane 10 miesięcy temu
~Adam
Sedan 3.0 50 TDI 286KM 210kW
Dobre auto, ogólnie bez większych problemów. Jedyny minus to okropnie trzeszczące elementy wnętrza i wada fabryczna alternatora 48V zepsuje się każdemu... Producent poczuł się do odpowiedzialności i wymienia za darmo do 7 roku od daty produkcji.
Dodane 3 lata temu
~Wojtek
Sedan 3.0 50 TDI 286KM 210kW
Bardzo komfortowe auto które świetnie się prowadzi i ma mnóstwo przestrzeni w środku a fotele są mega komfortowe i jest genialnie cicho a jakość wykonania jest na 6++++ i mało pali i zero usterek mniejszych i większych i ogólnie polecam to auto z czystym sumieniem
~sam
Lang 3.0 55 TFSI 340KM 250kW
auto bardzo komfortowe ,zwinne,lekko się prowadzi i jest szybkie.bardzo dużo przestrzeni z przodu i z tyłu i ma mocne reflektory dzięki kamerom z wielu stron i 3d łatwo się parkuje. jest bardzo zwrotne dzięki tylnej skrętnej osi. jest genialnie wyciszone
Dodane 7 lat temu
4,2
~damian ero
Sedan 4.0 60 TDI 435KM 320kW
ogień większy niż na lnsta:znieprawiona :D auto idealne do nagrywania tego typu contentu, nie dla dzieci hehe pozdrawiamy :))
Dodane 2 lata temu

Usterki Audi A8 D5

Liczba wpisów: 3

Audi A8 D5 – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,7
~Artur
Sedan Facelifting 3.0 55 TFSI 340KM 250kW
2 małe minusy, wolałbym zawieszenie więcej po stronie komfortu, delikatne trzeszczenie/rezonowanie przy niektórych utworach z audio B&O
Dodane 3 lata temu
~Robert
Sedan 3.0 50 TDI 286KM 210kW
Jest lepiej niż w poprzednim modelu ale to nie przepaść. Zawieszenie rewelacja, o trakcji i tylnej osi skrętnej można się tylko pozytywnie rozpisywać. Koszmarnie palcują się wyświetlacze.
~wojtek39
Sedan 3.0 50 TDI 286KM 210kW
auto bardzo komfortowe z dużą kabiną i świetnie wyciszone:)
~Marek
Sedan 3.0 55 TFSI 340KM 250kW
Bardzo komfortowe auto duże wygodne i luksusowe nic się nie psuje i ma bardzo wygodne siedzenia moim zdaniem to auto jest zdecydowanie lepsze od wszystkich innych w tym segmencie