Lista ocen Chrysler Crossfire Roadster (6) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Marcel
Roadster 3.2 i V6 18V 215KM 158kW
Tak jak mówiłem już mówiłem, nie jest to auto najwygodniejsze dla osób powyżej średniej rozmiarów. Chcąc wygodnie usiąść to pojęcie dla mnie względne. Jak chcę bardziej wyprostować nogi to głową dotykam stelaża dachu. Jeżeli stwierdzę że jednak kolana na desce mi nie przeszkadzają to dopiero można prowadzić "wygodnie".
Dodane 3 miesiące temu
~Kris
Roadster 3.2 i V6 18V 215KM 158kW
miejsca dla 2 osób wystarczająco siedzenia bardzo wygodne podgrzewane nawet na wczasy można pojechać i spokojnie się załadować do bagażniczka a że z tyły nie ma siedzeń może to i lepiej mniej sprzątania i osób chętnych do podwożenia
Dodane 15 lat temu
~lolli
Roadster 3.2 i V6 SRT-6 335KM 246kW
nawet duży facet nie będzie miał problemów ( oprócz tego ,że będzie śmiesznie wyglądał)Problemem jest tylko przesiadka do większego auta np w jeepie mam agorafobie:)
Dodane 14 lat temu
~krzysiek
Roadster 3.2 i V6 18V 215KM 158kW
Mam 185 cm i 105kg- z rozłożonym dachem mam dużo miejsca, nogi wygodnie rozłożone nad głową dużo miejsca. spodziewałem się, że będzie gorzej a jest bardzo dobrze jak na takie autko
Dodane 15 lat temu
~mobilna666
Roadster 3.2 i V6 18V 215KM 158kW
... to auto przeznaczone jest dla dwóch i to niewielkich osób, jak dla kobiety - idealne!
Dodane 16 lat temu
~pejo
Roadster 3.2 i V6 18V 215KM 158kW
Jestem wysoki 190cm i kilku cm do tyłu fotel chętnie bym jeszcze cofną .
Dodane 8 lat temu
Chrysler Crossfire Roadster