Oceny Chrysler Sebring III – wybierz wersję

Najnowsze oceny Chrysler Sebring III

4,6
~Piotr
Sedan 2.0i 16V 156KM 115kW
Posiadam Chrysler'a Sebring III Sedan w wersji Limited. Muszę przyznać, że na początku sceptycznie podchodziłem do tego samochodu zważywszy na podejrzanie dobrą cenę aut na rynku wtórnym. Jest to mój pierwszy Chrysler i od razu się w nim zakochałem. Auto zdecydowanie zbudowane jest w celu tzw. 'cruisingu' a nie szaleńczej jazdy po ostrych zakrętach. Miałem okazję testować inne podobne auta (Ford Mondeo MK4, Skoda Superb III) i muszę...
Dodane 7 lat temu
4,7
~wiltos157
Sedan 2.4 175KM 129kW
Ze wszystkich samochodow jakie mialem do chwili obecnej napisze tylko jedno najlepszy jaki do tej pory mialem i jestem bardzo zadowolony.To inny samochod ,wyrozniajacy sie, masz wrazenie ze jedziesz czolgiem (czujesz sie bezpieczny) wielki na zewnatrz wielki w srodku nastepny tez bedzie amerykanski te samochody mi sie podobaja maja styl i dusze to nie niemieckie wszystkie takie same czy japonskie papierowe
Dodane 8 lat temu
4,1
~Januszek
Sedan 2.7 192KM 141kW
Mam wersję na Europę, nieco po przejściach blacharskich ale poprawnie zrobione.Przebieg oryginalny, nie kręcony sprawdzony w ASO.Na razie przejechałem ok 1000km po zakupie i jest OK. Opony mam nieco za szerokie bo 235 zamiast 225 i możliwe ze przez to jest jakiś twardszy niż myślałem.
Dodane 9 lat temu
4,9
~Maciej
Sedan 2.0 CRD 140KM 103kW
jest inne , tanie jak na take auto, wedlog mnie zadne inne passata vectry czy mazdy6 nie dorasta mu dlaczego: cena aut uzywanych, wyposazenie, miejsce w srodku, nie zawodnosc, indywidualnosc nie badz jak tysiace polakow i wozic sie pozajezdzanymi passatami itp
Dodane 11 lat temu
4,6
~Gregor1975
Sedan 2.7 192KM 141kW
Od 12 lat jeżdżę amerykanami ( Voyagery, 300m, Durango, T&C, Fiero) teraz Sebring. Raz skusiłem się na Jaguara X-type ( diesel)- raz i wystarczy. Nietuzinkowy wygląd, dobre osiągi, ogromna wygoda, bezawaryjność to Sebring.
Dodane 13 lat temu
3,2
~Nemo
Sedan 2.4 175KM 129kW
W gruncie rzeczy to jestem zadowolony. Auto fajnie wygląda i robi wrażenie. Jest ich mało na polkskim rynku dlatego można się wyróżnić. To moje pierwsze auto ze skrzynią automatyczną może dlatego jestem pod jego urokiem.
Dodane 14 lat temu
4,9
~artur_39
Sedan 2.4 175KM 129kW
Przejechałem nim ponad 60 000 km, naprawdę udany samochód pod wieloma względami: bezawaryjny, duży i wygodny, ekonomiczny, bezpieczny, zwracający na siebie uwagę. Jest to kolejne moje auto z USA ale z żadnego nie byłem tak zadowolony.
Dodane 16 lat temu
~gal
Sedan 2.4 175KM 129kW
Ciekawe auto a komfort mercedesa, z dużą przestrzenią bagażową oraz pasażerów. Interesujące i bogate wnętrze. Niektórym może się nie podobać charakterystyczna maska bądx wysoki tył albo spora ilość chromowanych dodatków w środku oraz masywna deska rozdzielcza. Są gusta i guściki
Dodane 17 lat temu
4,3
~Rafff
Sedan 2.0 CRD 140KM 103kW
Jeździ się jak czołgiem, ale jest fajnie. Po wymianie tulei w zawieszeniu, prowadzi się bardzo stabilnie (zawieszenie wielowahaczowe). Żeby było śmiesznie, tuleje pasują od Lexusa.
Dodane 2 lata temu
4,5
~Dromek
Cabrio 2.2 CRD 150KM 110kW
Kabriolet z elektrycznie składanym twardym dachem - bardzo praktyczny, do używania cały rok, ze świetnym dieslem od Passata
Dodane 6 lat temu