Lista ocen Citroen C3 III (56)

~Stefan
Hatchback 1.2 PureTech 82KM 60kW
Samochód jak ma moje potrzeby idealny Oglądałem wczoraj nowá 4 wersję i bym nie zamienił.
Dodane ponad rok temu
~I. W.
Hatchback 1.2 PureTech 82KM 60kW
Uwielbiam moją "Cytrynkę", chociaż początkowo buntowałam się na propozycję męża o takim prezencie. Teraz każdy wyjazd nim jest przyjemnością. Jest wygodny, piękny, bezpieczny (pod warunkiem, że jest w dobrych rękach). Po prostu klasa samochodzik! Taki mój:))
Dodane 8 lat temu
2,1
~Michał
Hatchback Facelifting 1.2 PureTech 83KM 61kW
Jeździłem tym samochodem przez miesiąc i mogę powiedzieć że to najgorszy samochód jaki kolowiek uzytkowalem. Nie wiem nadaje się do miasta bo w korkach jazda na pierwszy albo drugim biegu to koszmar. Strasznie szarpie. A na autostradach wyprzedzanie lewym pasem zajmuje wieki. Paliwozerny. Wykonanie plastikowe. Siedzenia jak stara kanapa. Nadsterowny układ kierowniczy. Pod większą górkę nie byłem w stanie podjechać na drugim biegu. Takie...
Dodane ponad rok temu
~citroen c3 1,6
Hatchback 1.6 BlueHDi 75KM 55kW
przestronny i oszczędny samochód, nie sprawia problemów
Dodane 2 lata temu
~Dawid
Hatchback 1.2 PureTech 82KM 60kW
Właśnie minął 1. Miesiąc, który potwierdza trafność wyboru. Auto do miasta idealne.
Dodane 5 lat temu
~martines
Hatchback 1.2 PureTech 82KM 60kW
precyzyjnie, nie wiem skąd opinie, że mało precyzyjne (Skrzynia biegów)
Dodane 4 lata temu
~Marcin
Hatchback 1.2 PureTech 82KM 60kW
Jak na 3 cylindry rewelacja! Wyglad super. Design rewelka.
Dodane 8 lat temu
~Pani M.
Hatchback Facelifting 1.2 PureTech 83KM 61kW
w wersjach sprzed faceliftingu byly tez silniki 83 KM z filtrem czastek stalych
Dodane 5 lat temu
4,4
~Bartłomiej
Hatchback 1.2 PureTech 82KM 60kW
Ogólnie samochód bardzo ładny i zgrabny zewnątrz i wewnątrz, dość dynamiczny ze względu na niską wagę. Największy minus to wysokie spalanie 8 litrów w mieście to nie jest problem dla tego "maluszka". Za samochód zapłaciłem 27 tyś z przebiegiem zaledwie 6 tyś km z polskiego salonu z uszkodzonymi drzwiami więc za taką kwotę warto natomiast z salonu bym go nie brał. Pozdrawiam
Dodane 4 lata temu

Usterki Citroen C3 III

Liczba wpisów: 13

Citroen C3 III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

4,1
~Krzysztof
Hatchback 1.2 PureTech 110KM 81kW
skrzynie w moglaby pracowac lepiej, jest to chyba najtansza skrzyia z najtanszych zamontowana w tym aucie. chociaz w poprzednim citroenie chodzila jeszcze gorzej. (Skrzynia biegów)
Dodane 9 lat temu