Lista ocen Citroen C5 III Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW 2008-2017 (30) - Wyciszenie

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mikolaj2481
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
To chyba najlepsza strona tego auta. Ja miałem wersję Exclusive, więc miałem podwójne szyby i podwójne uszczelki. Do wnętrza nie dochodzą żadne stuki. Przy prędkości około 140 km/h słychać tylko pomruk silnika. A przy prędkości 200 km/h słychać było to samo co przy 150 km/h w Vectrze.
Dodane 12 lat temu
~Avenger
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Silnika właściwie nie słychać, a przecież to diesel. Jedynie przy wyższych prędkościach słychać go nieco, ale i tak jest ciszej niż w silnikach VW. Przy 120-140 km/h słychać już szum powietrza, który nie przeszadza, ale przy tych prędkościach to raczej norma. Mogłoby być lepiej, ale ponownie, nie jest źle.
Dodane 13 lat temu
~Jacek
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Jaki pisałem - poziom klasy premium a mam zwykłe szyby. Obojętnie jak szybo jedziesz można swobodnie rozmawiać (z przodu bo z tyłu nie jechałem). Jedna wkurzająca rzecz- lekki furkot z prawego lusterka na autostradzie (jak się złoży to znika) którego ... pasażer już nie słyszy.
Dodane 5 lat temu
~Soldier72
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Poprzednik już był bardzo dobrze wyciszony ale w tym zastosowane potrójne uszczelki w drzwiach i nadkola z włókien zdziałały cuda , kazdy kto nim jeżdzi jest zaskoczony.
Dodane 15 lat temu
~KaSa777
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Lepsze niż A4 B6 i A4 B8. Potrójne uszczelnienie drzwi, wszystkie szyby trójwarstwowe z 1mm tworzywem sztucznym w środku.
Dodane 7 lat temu
~Marek M.
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Do 130 super a ponad troche glosniej ale chyba najlepiej w swojej klasie. Porownujac do mondeo znacznie lepiej.
Dodane 8 lat temu
~rrutkowski@rgrpartners.com
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Nie spodziewałem się, że w samochodzie z dieslem może być tak cicho. Nawet jadąc 170km/h można swobodnie rozmawiać.
Dodane 14 lat temu
~miroslaw.mach
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Wg mnie bardzo dobrze. W środku nawet nie słychać za bardzo, że pod maską pracuje diesel.
Dodane 11 lat temu
~marian.iskierka@janimar.pl
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
to jest bardzo pozytywne zjawisko w tej bryce jak dla mnie \"rewolka\".Po prostu komfort przez duże P.
Dodane 16 lat temu

Usterki Citroen C5 III

Liczba wpisów: 25

Citroen C5 III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~Mariusz
Tourer 2.0 HDi FAP 140KM 103kW
Pow. 150 jest już trochę głośnawo - zdecydowanie lepiej wyciszona jest wersja Exclusive
Dodane 16 lat temu
Citroen C5 III Tourer