Oceny Dacia Logan I Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW 2004-2010

Najnowsze oceny Dacia Logan I Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW 2004-2010

3,9
~wieczan
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Jestem mile tym samochodem zaskoczony, co prawda trochę siermiężny i plastikowy w środku ale za to łatwo utrzymać go w czystości. Duży prześwit gwarantuje bezstresową jazdę po naszych wybojach i leżących policjantach. Prostota konstrukcji gwarantuje niski koszt napraw, a wcześniej czy później coś się musi zepsuć. Bagażnik jak na tą wielkość samochodu bardzo pojemny. Spalanie ja na mój gust bardzo przyzwoite zwłaszcza że nie jeżdżę szczególnie...
Dodane 12 lat temu
4,1
~J.Kawa
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Za wady należy uznać: - głośny silnik pow. 3500 obr/min - sprężyny widoczne gołym okiem (mogli je czymś przykryć) - brak rozkładanej tylnej kanapy - dmuchawa na najwyższym "biegu" jest głośna (ale w jakim aucie niejest?? ) Zalet jest dużo więcej...:) i chyba dobrze :)
3,5
~Marcin
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Po przeczytaniu kilku niepoważnych opisów, chcę się podzielić wrażeniami z jazdy próbnej. Samochód prezentuje dobrą relację ceny do oferowanych warunków, jest to tanie auto, więc czego można wymagać.
4,6
~Pietrek
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Jeśli masz 30-35 tyś i chcesz kupić nowe auto, to wybór jest prosty. Zdecydowanie wolę Dacię Logan, niż używane samochody bez gwarancji, które trzeba naprawiać na własny koszt. Poza tym, jeśli zestawi się to auto z takimi potworkami, jak Fiat Panda lub Deawoo Matiz, to wychodzi, że jest ono nawet ładne.
3,7
~Andrzej
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
samochod ktorym jezdze nie nalezy do mnie, to auto dilera. wersja " z wypasem" - klima, elektryczne lusterka, alufelgi, swiatla przeciwmgielne itp. Cena - gdzies ok. 45 tys. Trudno powiedziec czy bym sie zdecydowal....
4,6
~Beskid
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Bardzo wygodne przestronne autko z pełnym wyposażeniem za atrakcyjnie niską cenę
Dodane 15 lat temu
~Paweł oszczędny samochód bardzo mało pali i jest ładny . poza tym jest tani i trwały wykonany w dobrej jakości Renault \"Dacia\" POLECAM TO AUTO 100% oszczędności naprawdę tani nie psuje się super auto
Dodane 16 lat temu
4,1
~Dam
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Fajne duże autko idealne dla rodziny i przytym stosunkowo tanie.Myślę,że w tych pieniądzach warto rozważyć jego zakup.
4,2
~Andy
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Mógłby mieć dzieloną kanapę - co ułatwiłoby przewóz np. wędek. Po zmianie felg na aluminiowe zyskał na wyglądzie.
~Janas
Sedan 1.6 MPI 87KM 64kW
Za krótko go mam. Ale auto w 100% Renault. Nawet jest ładniejsza od Thalii.
Dacia Logan I Sedan